O Velikonoční neděli 16.4.2017 se hrál v Mochtíně další zápas I.A třídy mužů, který bohužel nedopadl pro naše áčko dobře. Všechny body si z něj odvezla Keramika Chlumčany, která v chladném počasí byla lepším mužstvem, vyhrála 2:0, odvezla si všechny tři body. Oplatila tak Mochtínu domácí porážku z podzimu 2016.

.. I.A třída mužů  Sokol Mochtín - Keramika Chlumčany   0 : 2 (0:1).
    Chladné počasí a místy i ledové děšťové přeháňky provázely tento duel dvou sousedů v tabulce. Hned od úvodního hvizdu rozhodčího Rubáše bylo vidět, že hostující Keramika má výborné mužstvo. Její hráči hýřili pohybem, byli důrazní v soubojích,dobře kombinovali, tlačili se do zakončení. Mochtín hrál dost zakřiknutě, snažil se překvapit soupeře jen dlouhými nákopy, ale to nestačilo, zkrátka : Keramika byla v 1.poločase lepším týmem. Přesto s ní náš tým držel dlouho čisté konto. Ke změně skore došlo až dvě minuty před přestávkou, kdy náš golman neodržel v náručí míč po tvrdé střele, ten mu pohotově do sítě dorážkou posílá dobíhající Dušek - hosté vedou 0:1. Po přestávce Mochtín přidal na aktivitě, vyrovnal hru, ale do nějakých větších útočných akcí ho soupeř moc nepouštěl. V 61. min. obdržel náš Jiří Čeleda navíc druhou ŽK a tím pádem i červenou, takže 30 posledních minut musel náš tým odehrát jen v deseti lidech. Zdálo se, že je po nadějích, ale Mochtín se semknul, bojoval a i v oslabení plných dvacet minut přehrával soupeře, chtěl vyrovnat. To se mu nakonec nepovedlo, naopak. V 79. min. soupeř využil chyby naší obrany, šel do brejku, který zakončil druhým golem znovu Dušek - Keramika vedla 0:2 a toto vedení bez problémů uhájila. Rozhodčí Rubáš Jaroslav, AR Chmelík, Fanfule, DS Kubec, ŽK  4:1, ČK 1:0 (ˇ61.min. Čeleda Jiří), branky :Dušek Václav - 2, 100 diváků.
Sestava Mochtína : Rajtmajer Petr, Žiak Jan, Dolejš Jiří, Novák Zdeněk, Bejvl Jakub,  Dolejš Tomáš (80. Pretzelmayer Jar.), Velek Tomáš, Smolík Zbyněk, Čeleda Jiří, Cihlář Jaroslav, Plánička Zdeněk.

V dalším kole - to jest v sobotu 22.4.2017 hraje naše áčko mužů v Horní Bříze a to na hřišti třetího nejlepšího družstva soutěže. Začíná se tam v 17,00 hod., odjezd z Mochtína bude v 15,00 hod.. Budeme držet palce !!!


TRENINKY mužů budou v tomto týdnu v úterý a pátek od 18,00 hodin.

TRENINKY st. žáků jsou plánovány na pondělí od 17,00 h. a ve čtvrtek od 18,00 hod.

TRENINKY ml a st. přípravky
v úterý a čtvrtek od 17,00 hod.