V sobotu naši žáci U12 odehráli již 7 kolo a soupeřem jim byl tým Povltavská FA. V neděli jsme dopoledne na domácím hřišti v Mochtíně přivítali rovněž spojený tým Luby C/Bolešiny C.

KT/Mochtín 5 : 4 TJ Start Luby C/SK Bolešiny C   ( 2 : 1 )

Branky : 8,38 min Fišr Michal
              12,60 min Kubaň Tomáš
              40 min Michálek Marek

K dnešnímu zápasu jsme se sešli v silně kombinované sestavě. Vrátili se nám sice tři morodi a tak jsme k tomu přizpůsobili taktiku. Chtěli jsme hrát se zabezpečené obrany a podnikat rychlé brejky. Tato zvolená taktika nám vycházela. Od prvních minut zápasu bylo vidět, že utkání bude napínavé až do samotného závěru . Nám se povedlo hned v 8 min vstřelit úvodní branku, která naše velmi mladé mužstvo uklidnila. Na naší pravé starně, na polovině hřiště jsme odebrali míč přesnou přihrávkou jsme vyslali do šance Fíšu a ten nádherným dloubáčkem prostřeluje hostujícího brankáře. Soupeře tato branka zaskočila. My jsme nadále hráli velmi dobře od zadu a stále více se nám zlepšovala kombinace směrem dopředu. Ve 12 min byl na levé straně faulován agilní Fíša. Z nařízeného přímého volného kopu se prosazuje dělovkou na zadní tyč kapitán Tom Kubaň. Soupeř si postupem času vytváří brankové příležitosti, ale naše obrana v čele s brankářem pracuje bezchybně.Ve 24 min inkasujeme branku, když se z rohového kopu prosazují hosté. Do konce prvního poločasu už žádná branka nepadla.
Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně. Dobře držíme míč na soupeřovo polovině hřišti, když z prohraného osobního souboje vyráží soupeř do protiútoku a nastřeluje tyč naší brány. Vzápětí přišla naše rychlá odpověď, když jsme opět Fíšou ve 40 min proměnili další brejk. Ve 44 min byl opět na pravé straně faulován velmi dobře hrající Fíša. K trestnému kopu se postavil náš kapitán Tom Kubaň a opět nekompromisní dělovkou na zadní tyč upravuje již na 4:1. Zdálo se že tato branka soupeře zlomila. Bohužel my jsme ustoupili z naší hry a soupeř toho ihned využil, když v rozmezí 10 min dává 3 slepené branky. Tudíž vedeme 10 min před koncem pouze o jednu branku a schyluje  se k velkému dramatu. Nakonec jsme zápas dokázali zvládnout do vítězného konce. Po zápase zavládla v našem týmu obrovská radost. Získali jsme do tabulky další důležité body s velmi kvalitním soupeřem. Náš tým musíme za velmi bojovný výkon pochválit a musíme vyzdvihnout velmi kvalitní výkony opor našeho týmu - Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina a Fišr Michal. 

Sestava : Smolař Matěj ( hráč KT )
                Ryneš Ondřej, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina, Janošťáková Katarina ( hráči MO )
                Tsizdyn Maxim, Bureš Lukáš, Bureš Tomáš, Fišr Michal, Kindelmann Lukáš, Michálek Marek( hráči KT )
Trenéři : Cihlář Jaroslav ml., Fišr Michal

U12 1 : 7 Povltavská FA   ( 0 : 4 )

branka : 70 min Toman Jan Pavel

k zápasu nastoupili mochtínský hráči - Kubaňová Kateřina, Kubaň Tomáš, Ryneš Ondřej, Němeček Jakub

Ve středu 25.09.2024 od 16:30 hod na mochtínském hřišti přivítáme tým SK Motorlet Praha.

V sobotu 28.09.2024 od 10:00 hod zajíždí U12 do Domažlic.
V sobotu 28.09.2024 od 10:00 hod zajíždíme do Měčína.