V sobotu 25.05.2024 jsme zajížděli k dalšímu mistrovskému utkání OP do Strážova. V neděli dopoledne se na mochtínském hřišti odehrál dvojzápas divize žáků, kde jsme přivítali tým FA Povltavská.

SK Kovo Strážov 7 : 3 KT/Mochtín  ( 4 : 1 ) 

branky : 3 min Kubaňová Kateřina
              55 min Němeček Jakub
              73 min Nudera Daniel

 Toto utkání jsme odehráli za neustálého deště. Pro tento zápas jsme měli k dispozici pouze 9  hráčů do pole. Úvod zápasu nám vyšel na výbornou. Ve středu hřiště jsme vybojovali míč Kubou Němečkem  ten vyzval k zakončení Kačku Kubaňů a ta prudkou střelou k tyči nedala domácímu brankáři žádnou šanci. Domácí hráči byli rychlou brankou zaskočeni. Nám se dařilo kombinovat a dostávat se do dalších šancí, které jsme bohužel nedokázali proměňovat. Po 10 min se domácí mužstvo začalo zlepšovat a zároveň střílet i branky. Soupeř pozorně bránil a vyrážel do brejků, které se mu dařilo proměňovat. 
Ve druhém poločase se hra rychle přelévala. Nám se podařilo ještě vstřelit dvě branky po kombinačních akcí. Naší hráči a hráčka se snažili přidat další branky, ale domácí brankář byl proti. Jinak celý tým podal velice bojovný výkon a kdybychom dokázali alespoň polovinu šancí vyřešit lépe, tak bychom si určitě odvezli nějaký ten bodík.

Sestava : brankář :  Smolař Matěj

                Michálek Marek, Rejthar Dominik, Nudera Daniel ( hráči Klatov )
                Němeček Jakub, Kubaňová Kateřina, Janošťáková Katarina,  Kubaň David, Ryneš Ondřej, Kubaň Tomáš ( hráči Mochtína )

Trenér : Fišr Michal

U12 KT 1 : 10 FA Povltavská  ( 0 : 4 )

branka : 75 min Rejžek Ondřej

Naši hráči vstoupili do utkání aktivně. Měli jsme dobrý pohyb a dařilo se nám kombinovat. Vytvořili jsme si tři vyložené šance, které jsme nedokázali proměnit. Soupeř byl před naší brankou lepší a své brankové příložitsosti dokázal proměňovat. My jsme po celé utkání hráli náš kombinační fotbal. Já musím celý tým pochválit za bojovnost a předvedenou hru. Všechny nás potěšil hostující trenér, který naše hráče pochválil za předvedenou hru. 

Sestava : brankář :  Fišr Michal

                Michálek Marek, Nudera Daniel, Hanzlík Daniel, Hanžlík Karel, Koreš Lukáš, Hromada Lukáš, Kacerovský Kryštof, Šedlbauer Vojtěch, Rejžek Ondřej ( hráči Klatov )
                Němeček Jakub, Kubaňová Kateřina, Kubaň Tomáš,  Ryneš Ondřej, ( hráči Mochtína )

Trenéři : Cihlář Jaroslav ml., Fišr Michal, Pytel Jiří, Rajalová Markéta

Tréninky nadále pokračují : ÚT od 18:00 hodin a PÁ od 16:15 hodin v Klatovech umělka
                                                ČT od 16:00 hodin v Mochtíně

V neděli 02.06.2024 od 15:00 hodin zajíždíme do Bezděkova ( OP ) a ve stejný čas se hraje utkání divize U12, kdy zajíždíme do Plzně na Petřín.