V neděli dopoledne 19.05.2024 jsme v Mochtíně přivítali druhý tým průběžne tabulky FK Horažďovice. Ve stejný čas jsme zajížděli k diviznímu utkání do Rokycan.

KT/ Mochtín 3 : 1 FK Horažďovice  ( 2 : 1 )

branky : 15 min Michálek Marek
              20 min Němeček Jakub
              65 min Kolář Tobias

Pro tento zápas jsme měli k dispozici 11 hráčů do pole a v brance nám zaskakoval hráč starší přípravky Kubaň David.  Od první minuty se hrál velmi svižný fotbal a to zásluhou obou týmu. My jsme do utkání vstoupili aktivně a soupeře jsme v poli přehrávali. Začali jsme si vytvářet brankové příležitosti. V 15 min jsme hned jednu příležitost dokázali proměnit, kdy se na pravé straně uvolnila Kačka Janošťáků ta poslala přesnou přihrávku na Tobíka a ten vyslal do zakončení Mária a ten se nemýlil. Tato branka nás povzbudila a my jsme pokračovali ve velmi dobré hře. Druhou branku jsme vstřelili, když si Jakub Němeček vzal míč na naší polovině a zpoza vápna nachytal hostujícího brankáře. Soupeř se snažil, ale my jsme dobře hráli jako tým dozadu. Přesto po jedné naší chybě dokázal soupeř udeřit, a tak jsme odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem.
Ve druhém poločase soupeř přidal na aktivitě. V poli dobře kombinoval a snažil se výsledek utkání obrátit. My jsme dobře organizovaně bránili a soupeřovo akce jsme zastavovali před našim vápnem. Definitivní pojistka přišla z naší strany v 65 min, kdy jsme na naší polovině vybojovali míč a po rychlém přečíslení jsme vstřelili třetí branku a definitivně odvrátili soupeřovo nápor. Za dnešní výkon musím všechny hráče a dvě hráčky pochválit a po delší době jsme si mohli zakřičet vítězný pokřik.

Sestava : brankář :  Kubaň David

                Michálek Marek, Rejthar Dominik, Kindelmann Lukáš ( hráči Klatov )
                Němeček Jakub, Kubaňová Kateřina, Janošťáková Katarina,  Hodek Josef, Ryneš Ondřej, Ryneš Tomáš, Kolář Tobias, Potužák Vít ( hráči Mochtína )

Trenéři : Cihlář Jaroslav ml., Kolář Zdeněk

FK Rokycany 34 : 2 U12 KT  ( 13 : 1 )

branky : 10 min Bureš Tomáš
               86 min Rejžek Ondřej

Sestava : Fišr Michal - brankář
                Přerost Jáchym, Bureš Tomáš, Bureš Lukáš, Matějka Marek
                Hromada Lukáš, Kacerovský Kryštof, Rejžek Ondřej, Nudera Daniel, Hanzlík Daniel, Koreš Lukáš, Dolejš Samuel, Smolař Matěj ( hráči Klatov )

Trenéři : Fišr Michal, Pytel Jiří

Tréninky nadále pokračují : ÚT od 18:00 hodin a PÁ od 16:15 hodin v Klatovech umělka
                                                ČT od 16:00 hodin v Mochtíně

V sobotu 25.5.2024 od 12:30 hodin zajíždíme do Strážova.

V neděli 26.5.2024 od 11:00 hodin v Mochtíně přivítáme tým  Povltavská Fa ( divize ).