Komentář k zápasu od Kuby Bejvla:  

FK Horažďovice - TJ Sokol Mochtín 5:0 (3:0)

K zápasu jsme nastoupili ve značně oslabené sestavě, kdy oproti zápasu s Bolešinami chyběli 4 hráči ze základu plus stále vykartovaný Jirka Čeleda a bylo to na naší hře znát. Zastoupit tyto hráče museli především naší mladíci a naštěstí alespoň nastoupil navrátilec Pavel Cihlář.

I přes to jsme se snažili hrát ofenzivní fotbal. Soupeř ale těžil z rychlých záběhů za naší obranu a po dvou vydařených akcích vedl 2:0. Náš tým se těžko dostával ke své hře s rychlými náběhy a bohužel těch pár šancí, které jsme si vytvořili, jsme tradičně zahodili. Následně ve 45. minutě se vytáhl gólman Horažďovic proti střele Jardy Pretzelmayera z trestného kopu a z následné naší špatné přihrávky dal soupeř gól z brejkové akce do šatny.

V druhém poločase jsme se snažili ještě se zápasem něco udělat a otevřeli jsme obranu. Bohužel jsme pár svých šancí neproměnili a soupeř po dvou brejkových akcích zvýšil až na konečných 5:0, kdy se hodí říci, že další šance zlikvidoval náš gólman Dan Prokop.

Sestava Mochtína: Prokop Daniel, Smolík Radek, Lysek Jakub, Bejvl Jakub, Žiak Jan, Strejc Stanislav, Höfler David, Smolík Zbyněk, Pretzlmayer Jaroslav, Cihlář Pavel, Smolík Jakub (52. Biedermann Miroslav)

Tréninky pokračují v úterý a pátek od 18:00.

V dalším mistrovském utkání nastoupí naše áčko na domácí půdě v derby zápase v sobotu 28.10.2023 netradičně již v 10:30 proti Strážovu.

Zápis o utkání

Tabulka soutěže a ostatní výsledky