Náš "B" tým mužů si vede zatím ve III. třídě znamenitě. Tentokráte zvítězil v Měcholupech nad místní zálohou 6:1 a po 3.kole je společně s Kolincem v čele tabulky, když oba týmy mají shodně 9 bodů !
V dalším kole se mochtínské BÉČKO střetne doma se So Hartmanice.

..21.8.2022 - III.tř. mužů mistrovsky - TJ Měcholupy B - Sokol Mochtín B  1 : 6 (0:3) Utkání se  odehrálo na treninkovém hřišti v Měcholupech (hlavní bylo po vydatném dešti hodně podmáčené) a přineslo pro naší zálohu nečekané, ale zasloužené vysoké vítězství. Hlavně v 1.poločase náš tým zahrál hodně dobře, vytvořil si třígolový náskok, který ve druhé části hry ještě navýšil. V obraně zahrál výborně na místě stopera Jakub Lysek a ve středu zálohy pak Jiří Ćeleda, ve předu se blískl dvěma goly opět Matěj Kapusta. Pochvalu však zaslouží všichni hráči za kolektivní výkon.
Zápas odřídila trojice rozhodčích : Ulrich David - Moravec Jiří, Rampula Lukáš, ŽK 1:0, 30 diváků.    
       Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Lysek Jakub, Smolík Radek, Škoch Matěj, Sádlík Martin, Švátora Petr, Čeleda Jiří, Podráský Jiří, Žiak Milan (20. Potužník Ladislav / Pavlík Jaroslav), Pretzelmayer Jaroslav, Kapusta Matěj, branky : Rašek Josef (51.min.) - KAPUSTA Matěj - 2 (8. a 63.), PRETZELMAYER Jaroslav (36.), LYSEK Jakub z pok. kopu (43.), ŠKOCH Matěj (50.), ČELEDA Jiří (52.).

Další mistrák III.třídy mužů je na pořadu v sobotu 27.8.2022 od 17,00 hod. v Mochtíně , Sokol Mochtín B se utká se Sokolem Hartmanice

    V neděli 28.8 pak naše ÁČKO zajíždí k zápasu I.A třídy do Sušice, kde okr. derby zápas TJ Sušice - Sokol Mochtín bude začínat v 17,00 hodin.