Bez řady hráčů muselo v SO 12.5.2017 odjet do Veřechova naše béčko mužů. Někteří byli dopředu omluveni, někteří se omlouvali ještě těsně před zápasem ! Nakonec jsme dali dohromady jedenáctku, ale v pločase musel odjet T.Vlk, takže se dohrávalo v deseti. Paradoxně měl Mochtín v oslabení více ze hry a 4 tutovky, ale ty neproměnil. V penaltách ale byl lepší, přivezl 2 cenné body, stále vede tabulku III.třídy.
III. třída mužů - TJ Veřechov - TJ Sokol Mochtín "B"      0 : 0  , p.k. 3:4
    Domácí Veřechov doma body nerozdává a i tentokráte bodoval, i když jen částečně
. První poločas byl vyrovnaný, bez větších šancí na obou stranách. Do II.poločasu nastoupil náš tým jen v deseti (bez T.Vlka, který přijel obětavě alespoň na 1.poločas, ale pak musel odjet domů hlídat své ratolesti) a tak se čekalo, že toho domácí využijí. Naše mužstvo se však předvedlo ve výborném světle. I v oslabené sestavě bylo lepší, vypracovalo si čtyři tutovky ( Pavlík, Plánička, Strejc, Staněk), které mohly zápas rozhodnout, ale domácí golman chytal výborně, měl hlavní podíl na bezbrankové remise. V penaltovém rozstřelu pak byli úspěnými střelci za Mochtín Strejc, Jarabica, Plánička, Staněk, pak sice nedal penaltu náš golman L.Kašpar, ale v zápětí ji soupeři chytil a bylo rozhodnuto ! Mochtín "B" si odvezl 2 cenné body, stále se drží v čele tabulky. Rozhodoval I.Petličarovský z Janovic, ŽK 3:0, 40 diváků. Sestava Mochtína : Kašpar Lubomír, Lorenc Pavel, Jarabica Stanislav, Peleška Jiří, Podráský Jiří, Staněk Pavel, Strejc Stanislav, Pavlík Jaroslav, Šot Ondřej, Plánička Zdeněk, 1.pol. ještě hrál Vlk Tomáš.

V NEDĚLI 13.5.2018

se hraje od 17,00 hod. v Mochtíně utkání I.A třídy mužů TJ Sokol Mochtín - Start Tlumačov

Přijďte se podívat. Hosté sice vedou suveréně tabulku a kráčí za postupem do Krajského přeboru, ale náš tým jim nedá nic zadarmo. Bude to velká bitva o mistrovské body !