V neděli 11.června 2017 odehrály své předposlední kolo oba naše týmy mužů. Áčko si doma o Mochtínské pouti hravě poradilo s poslední Tlučnou, béčko statečně v deseti odehrálo zápas v Žihobcích.
   
.. I.A třída mužů  - Sokol Mochtín - TJ Tlučná   8 : 0 (4:0). Hosté se 7 dorostenci v sestavě (další dva pak ještě střídali !) neměli v Mochtíně nárok na lepší výsledek. Na perfektním pažitu Mochtín kraloval od první do poslední minuty, skore mohlo být ještě vyšší. Oba golmani hostů (vystřídali se v poločase) si s chutí zachytali, patřili k oporám svého mužstva, které ale svým výkonem připomínalo hru týmů slabšího okresního přeboru. Skore otevřel již ve 4.min. Jiří Čeleda, který se pak stal hlavním nahrávačem na další goly. Hatricku dosáhl náš mladík Jarda Pretzelmayer, blizoučko k němu měl i hodně agilní Tomáš Babka, ale několik jeho solonájezdů mu ve II.poločase zneškodnil střídající golman Tlučné Miroslav Rosol. Sestava : Kodeš P., Bejvl J., Dolejš Ji., Žiak J., Kašpar L., Čeleda Ji. (80. Cihlář J.), Babka T., Plánička Zd. (53. Švátora Pe.), Velek T., Smolík Zb. (75.Troch R.), Pretzelmayer Jar. (65. Kul Y.), branky : PRETZELMAYER Jaroslav  - 3, Babka Tomáš - 2, ČELEDA Jiří, PLÁNIČKA Zdeněk, VELEK Tomáš - po 1. Rozhodčí Sladký Stanislav, AR Kašpar Zd., Frgal Lukáš, DS Churý Petr, , ŽK 1:1, 130 diváků.

.. III.třída mužů - TJ Žihobce - Sokol Mochtín "B"    4 : 1 (2:1). Utkání bylo změněno (rozhodnutím STK OFS Klatovy) ze soboty na neděli, někteří hráči proto museli zůstat na lavičce áčka v Mochtíně. Domácí na tvrdém "mlatu" domácího hřiště nepředvedli žádný oslnivý výkon, ale na 10 statečných "Mochtíňáků" to tentokráte stačilo. Výhrou se domácí tým pravděpodobně v soutěži zachránil, našim hráčům je potřeba poděkovat za statečný a obětavý výkon. Hráno slušně, bez karet, rozhodčí Říha Zdeněk, 40 diváků. Branka Mochtína : STREJC Stanislav - 1

TRENINKY  :
ml. a st. přípravka :   úterý a čtvrtek od 17,00 hod.
starší žáci             :    čtvrtek od 18,00 hod.
m u ž i  + dorost   :    úterý a pátek od 18,00 hod.      

  O příštím víkendu je na pořadu poslední kolo mistrovských soutěží dospělých. I tentokráte se může stát, že řídící komise STK OFS Klatovy, popř. i PKFS v Plzni nařídí změnu termínu zápasů tak, aby byla dodržena regulérnost jednotlivých soutěží. Sledujte proto tento náš web, nejpozději ve středu 14.6. by mělo být již v termínech jasno.