A je tady první zářijový víkend, ve kterém se do hry o mistrovské body zapojí i naše nově vytvořené družstvo starších žáků. To jsme dali dohromady z našich kluků, doplňuje ho několik kluků a 1 dívka ze SK Bolešiny, povede ho trenérská dvojice Jaroslav Pavlík a Jiří Kolář, ved. mužstva je pan Daniel Vozka. Držíme jim palce, aby se jim nová práce dařila a z party našich odchovanců vyrostli opět nějací šikovní fotbalisté pro doplnění týmů dospělých Sokola Mochtín !

..svůj první přátelák odehrají naši starší žáci již zítra ve čtvrtek 1.září 2016 od 18,15 hod. v Plánici (pokyny k dopravě a další obdrželi kluci na úterním treninku v Mochtíně), do hry o mistrovské body pak vstoupí již v sobotu 3.9. doma proti Strážovu.

Doma bude hrát (v neděli) i naše béčko mužů proti Dukle Janovice B, ven jede naše áčko mužů a to k okresními derby I.A třídy do Žichovic, kde se bude začínat již v 15,00 hod. (v sobotu)

P  o  z  v  á  n  k  a   na mistrovský fotbal :

SOBOTA 3.9.2016

.. od 10,00 hod. v Mochtíně - OP žáků Sokol Mochtín - SK Kovodružstvo Strážov. Po několika rocích opět premiéra našeho nového družstva starších žáků v mistrovské soutěži !!! Sraz hráčů i vedení nejpozději do 9,15 hod. !!!

.. od 15,00 hod. v Žichovicích - I.A třída mužů TJ Žichovice - Sokol Mochtín . K utkání jedeme auty, společný odjezd z Mochtína bude ve 13,25 hod., nominace po pátečním treninku, který začíná v Mochtíně od 18,00 hodin.

NEDĚLE 4.9.2016

.. od 17,00 hod. v Mochtíně - III.třída mužů Sokol Mochtín "B" - Dukla Janovice "B". Sraz hráčů i vedení do 16,00 hod.

    Na všechny uvedené zápasy srdečně zveme všechny naše příznivce i širokou sportovní veřejnost !!!