Ve středu 1.6.2016 se v Mochtíně předehrávalo předposlední utkání III. třídy mužů Mochtín "B" - Žel. Ruda a to na žádost hostů ze Žel. Rudy, kteří v termínu 11. a 12.6.2016 absolvují sportovní družbu v Itálii.

Utkání přineslo bohatou brankovou úrodu, kdo se přišel podívat - nelitoval.

O nastávajícím víkendu půjde o hodně hlavně v neděli 5.6. v Mochtíně, kdy se zde bude hrát okresní derby zápas I.A třídy mužů Mochtín - Pačejov. Oba týmy jsou na tom bodově stejně, oba bojují o záchranu, bude se na co dívat ! Okresní derby se bude hrát i v sobotu dopoledne v Lubech, kde nastoupí naši dorostenci proti místnímu Startu. Náš tým je na tom bodově lépe, ale na paty mu šlape Mrákov, který je za Mochtínem o bod zpět na 4.místě. Chce -li náš dorost uhájit konečné 3.místo (což by byl velký úspěch), tak potřebuje v Lubech uhrát všechny tři body ! V sobotu odpoledne pak náš "B" tým zajíždí k dalšímu mistrovskému utkání a to do Svéradic.

... III. třída mužů Sokol Mochtín "B" - SRK Železná Ruda  9:3 (4:2). Před zápasem hustě zapršelo, ale mochtínské hřiště bylo ke hře dobře připraveno. Hosté jsou v tabulce o několik míst výše, ale lépe začala naše záloha, která šla po pěkných akcích rychle do tříbrankového vedení. Hosté ale měli také svoji kvalitu, snížili na 3:2 a měli další tři tutovky, které jim naštěstí vychytal náš golman Pe. Rajtmajer. I po přestávce pokračoval ofenzivní fotbal, který přinášel šance na obou stranách a také branky. Více se dařilo v zakončení našim hráčům, hatrickem se blískli naši mladíci Jaroslav Pretzelmayer a Tomáš Velek, dva goly přidal další dorostenec Pepa Rašek, jeden pak v záveru 1.poločasu Ondra Sukovatý. Hrálo se slušně, bez karet, rozhodoval Miroslav Šmrha z Nalžovských Hor, 20 diváků. Sestava : Rajtmajer Petr, Zajíc Mirek, Šafránek Jan, Švátora Petr, Podráský Jiří, Sukovatý Ondra (65. Peleška Jiří), Velek Tomáš, Strejc Standa (72. Kloupar Michal), Troch Roman, Pretzelmayer Jar., Rašek Josef, branky :  VELEK Tomáš, PRETZELMAYER Jaroslav - po 3, RAŠEK Josef - 2, SUKOVATÝ Ondřej - 1 

Pozvánka na mistrovský fotbal :

SOBOTA 4.6.2016

.. od 10,00 hod. v Lubech - KS dorostu Start Luby - Sokol Mochtín

..od 17,00 hod. ve Svéradicích - III. třída mužů FK Svéradice "B" - Sokol Mochtín "B". K utkání se jede auty, společný odjezd z Mochtína bude v 15,20 hod. . Je potřeba, aby nás bylo co nejvíce, protože dci budou mít za sebou dopolední zápas v Lubech !

NEDĚLE 5.6.2016

.. od 17,00 hod. v Mochtíně - I.A třída mužů Sokol Mochtín - Sokol Pačejov. Sraz hráčů i vedení do 16,00 hod., nominace po pátečním treninku, který začíná v 18,00 hod.

POZOR ! čtvrteční trenink dorostenců se ruší. Dci se ale mohou zúčastnit pátečního treninku mužů !

PŘIPOMÍNÁM , že utkání mladších žáků Pačejov - Mochtín (mělo být 3.6.) se odehraje v Pačejově (po vzájemné dohodě) v úterý 7.6.2016 od 17,00 hodin !!!

        Na uvedené zápasy srdečně zveme všechny naše příznivce !!!