Sobotní zápas dorostenců se Staňkovem přinesl našemu týmu jen těsnou výhru, ale šancí měli naši kluci na tři zápasy ! Ziskem tří bodů si náš dorost pojistil 3.příčku v tabulce, kterou s převahou vede Dynamo Horšovský Týn před Chodovem.

.. 9.4.2016 .. KS dorostu Sokol Mochtín - FK Staňkov   1 : 0 (1:0). Našemu týmu chyběli nemocní Hadáček, Řeřicha a Nebeský, soupeř naopak přijel v plné síle se 7 náhradníky. Od první minuty se hosté snažili o ofenzivní fotbal a měli i několik slibných příležitostí. Náš "nový" golman David Burian však chytal bezchybně, měl výborné vybíhání, držel čisté konto. I naši hráči se snažili o útočení, ale chyběla lepší finální přihrávka, či lepší zakončení. Dvě velké šance neproměnil Jar. Pretzelmayer, z penalty (40.min.), kterou kopal za faul na J.Rašeka se však nemýlil, otevřel skore zápasu - 1:0.  Po přestávce ale Mochtín zlepšil kombinaci, zatlačil soupeře do defenzivy, měl spoustu šancí na zvýšení skore, ale koncovka byla žalostná ! Náš kapitán Jiří Peleška nastřelil ze 25 m krásnou střelou tyč hostující branky, 4 jistým golům zabránil šikovný golman hostů, další obrovské šance neproměnili především Jar. Pretzelmayer a Jos. Rašek a tak z toho nakonec bylo jen hubené vítězství 1:0. Rozhodčí Václav Pressl, sestava Mochtína : Burian David, Šot Ondřej, Šafránek Jan, Lorenc Pavel, Strejc Stan., Šveňha Patrik, Velek Tomáš, Pretzalmayer Petr (70. Peleška Petr), Peleška Jiří (K), Pretzelmayer Jar., Rašek Jos. - branka : Jaroslav PRETZELMAYER -  1 (pok. kop)

O příštím víkendu bude mít náš dorost volno, ale trenovat se bude.

TRENINKY dorostu budou v úterý a ve čtvrtek od 18,00 hod. v Mochtíně

Zítra, v neděli 10.4.2016

hrají svá utkání naši "A" i "B" muži. Přijďte je povzbudit !

.. od 16,30 hod. v Mochtíně - III.třída mužů Sokol Mochtín "B" - Start Dešenice

.. od 16,30 hod. v Horní Bříze - I.A třída mužů TJ H.Bříza - Sokol Mochtín. Na tento duel jede s hráči mikrobus, odjezd z Mochtína bude již ve 14,00 hod., z KT (zast, proti hotelu Beránek) ve 14,10 h.