Nedělní zápas (19.4.2015) našeho "B" týmu mužů se Sokolem Hradešice sice žádnou branku nepřinesl, ale byl hodně vyrovnaný a hlavně, ve II.poločase, hodně dramatický. Šance byly na obou stranách, golmani však udrželi čisté konto a tak musely o ruhém, bonusovém bodu rozhodnout pokutové kopy. V těch byli šťastnější hosté, odvezli si dva mistrovské body.

.. OP mužů  - Sokol Mochtín "B" - Sokol Hradešice   0:0 , na pok. kopy 7:8. Hosté byli jasnými favority, usilují o návrat do I.B třídy, náš tým naopak, bojuje o udržení se v této soutěži. Od první do poslední minuty to však byl naprosto vyrovnaný souboj, jen s tím rozdílem, že v I.poločase bylo šancí na goly poskrovnu, v tom druhém ale byly veliké na obou stranách - Mochtín jich však měl více, měl blizoučko k zisku všech tří bodů.

   V 1.poločase mohl skorovat náš Ondra Sukovatý, u hostů pak rychlonohý Novák. Dramatické chvíle přicházeli hlavně ve II.poločase. V 57.min. se dostal do samostatného úniku hostující Jan Hnojský, ale náš golman mu zkrátil úhel, šikovný útočník hostů nakonec střílí těsně vedle. Na druhé straně se dostal v 66.min. k nečekanému zakončení náš střídající Jar. Pretzelmayer a trefil tyč ! V 70.min. byl v šanci znovu, ale golman vyráží. V 82.min. přišel dlouhý a úspěšný průnik po pravé straně našeho J. Bejvla, který navíc přesně přihrál před branku hostů, ale Jar. Pretzelmayer ze 6 m poslal míč vedle brány ! Nedáš - dostaneš mohlo platit vzápětí a opět u toho byl hostující J.Hnojský. Náš golman ho však zblíska (dorážku) vychytal, podržel svůj tým. Drama vrcholilo, Mochtín chtěl 3 body a mohl je mít. V 89. min. se dostal do úniku náš další střídající dorostenec J.Hadáček, ale golman Hradešic včasným vyběhnutím šanci na hranici velkého vápna zmařil. Rozhodčí nastavoval a v 92.min. se do nečekaného zakončení ze 7 m dostal náš kapitán Ji.Podráský. Netrefil však míč ideálně a ten místo v síti hostů, skončil těsně mimo branky. Škoda, 3 body by naší záloze, za výkon proti favoritovi zápasu, slušely. Na řadu tak přišla penaltová loterie, ve které byli úspěšnější hosté - vyhráli jí 8:7, odvezli si dva body, v Mochtíně zůstal jeden. Rozhodčí František Petrželka rozhodoval s přehledem, ŽK 2:2, přihlíželo na 60 diváků.Sestava Mochtína "B" :  Rajtmajer P., Staněk P., Bláha L., Žiak J., Křivánek J. (88. Velek T.), Podráský Ji., Bejvl J., Kotlan D. (60.Pretzelmayer Jar.), Sukovatý O. (74. Žiak M.), Reitmaier M. (68. Rašek J.), Plánička Zd. (80. Hadáček J.), v penaltovém rozstřelu proměnili za Mochtín penaltu : Jar. Pretzelmayer, Jos. Rašek, Ji.Podráský, Jak.Bejvl, J.Žiak, M.Žiak a P.Staněk - neproměnili ji : Jak. Hadáček a Tom. Velek.

TRENINKY

dorostenců - zůstávají stejné a to v úterý a čtvrtek od 18,00 hod.

mužů  - zůstávají též stejné a to v úterý a pátek od 18,00 hod.