Naši fotbalisté pokračují v herní přípravě na mistrovské jaro 2015, tentokráte na hřišti s umělým povrchem v Sušici odehrají svůj zápas muži i dorostenci

... v sobotu 21.2.2015 je v Sušici na pořadu 1. zápas turnaje,kterého se účastní i náš tým mužů -  od 10,30 hod. se střetnou muži Sokola Mochtín s SK Klatovy 1898 "B".

K utkání pojedeme auty, společný odjezd bude z Mochtína od hřiště v 9,10 hodin. Nominace bude provedena na zítřejším (pátečním ) treninku, který je v Mochtíně od 18,00 hodin. Pozor ! Přes Hrádek se do Sušice jet nedá, je tam uzavírka. V Kolinci to vezmeme vpravo, do Sušice bychom měli přijet z druhé strany od Petrovic.

... v neděli 22.2. je od 12,00 hod. na programu 1.přípravné utkání našich dorostenců, kteří se střetnou s domácí TJ Sušice.  Klucí mají dost velkou marodku, snad to však dají nějak dohromady. Pokyny k dopravě vydávají trenéři J.Pavlík  a St. Bejvl

Připomínám výběr členských příspěvků na 1.pololetí roku 2015 ! 

    Za "A" tým mužů již Ji. Dolejš příspěvky od hráčů odevzdal (chybí jen několik jedinců), bohužel, od hráčů "B" týmu mužů a dorostenců zatím příspěvky odevzdány nejsou (jen od několika jedinců) !  Je potřeba, aby byly vybrány co nejrychleji, nejlépe již tento pátek 20.2.2015 při treninku, který v Mochtíně začíná v 18,00 hod. - vezměte si s sebou obuv na umělku, ale  i na travnaté, trenikové hřiště ! Muži platí 600,- Kč - předávejte K.Šotovi, dorostenci 450,- Kč, předávejte St. Bejvlovi - děkuji !       Stejně tak to platí i pro naše žáky !