V sobotu 21.2.2015 odehráli naši muži první zápas Sušického turnaje, který se odehrává na místním hřišti s umělým povrchem. Ve skupině má Mochtín ještě tyto týmy : Klatovy "B", Sušice "B" a TJ Sokol Měcholupy.

Turnaj je součástí zimní přípravy, kterou všechna mužstva, účastníci tohoto turnaje, směrují k mistrovskému jaru 2015, které bude zahájeno 1.jarním kolem 21. března 2015, kdy naše "Áčko" mužů bude hrát derby I.B třídy v Měčíně, "B" tým So Mochtín naopak doma přivítá v úvodním utkání OP tým SK Klatovy "B".

..Sokol Mochtín - SK Klatovy 1898 "B"   1:0 (0:0).

Za příjemného, slunečného počasí, ale na zmrzlém povrchu sušického hřiště, se hrálo vyrovné utkání s řadou šancí na obou stranách. Mochtín jich ale měl více a nakonec vyhrál těsně 1:0, když o výsledku rozhodla penalta v 78.min., kterou rozhodčí nařídil za faul na pronikajícího Zdeňka Pláničku. Bezpečně ji proměnil náš kapitán Jiří Dolejš, který tak odčinil dvě své neproměněné golové příležitosti z prvního poločasu. V obrovské šanci na gol se ve 48.min. ocitl i náš střídající Jan Žiak, ale jeho zakončení ze 7m mu střídající golman hostů Opl bravurně zneškodnil. Šance na gol měli i hosté, předevší ve druhém poločase, ale i náš brankář Petr Rajtmajer byl vždy na místě, své mužstvo podržel. Oba týmy přijely s 15 hráči, kteří se postupně prostřídali. Rozhodoval Josef Abrahám ze Sušice.

Za Mochtín nastoupili : Rajtmajer P., Dolejš T., Cihlář Jar., Švátora P. (46.Švátora Ji.), Flodr Ji., Šťastný J. (Žiak J.), Bejvl J., Dolejš Ji., Babka T., Javorský L.(Podráský Ji.), Čeleda Ji. (Plánička Zd.),  branka : Jiří DOLEJŠ - 1 ( z pok.kopu).

Za SK Klatovy "B" nastoupili : Sláma (Opl), Vacovský, Homolka, Lysek J., Rendl T., Kotáb Zd., Brož M., Brož J., Pitel J., Kojan J., Blažek, Čabrada K., střídali : Křepel, Kozák J., Cibulka Zd.

-x-x-x-x-x-x-x-

TRENINKY mužů "A" i "B"  proběhnou i v nastávajícím týdnu ve stejných dnech jako minulý týden - to jest :

.. v úterý od 18,00 hod. - běhání na atlet. stadiónu v Klatovech v Podhůrčí (šatna v hostelu Sport)

..středa od 19,30 hod. - FITKO (posilovna) v hale ZŠ Čapkova, pak od 20,45 hala (dorost má halu již od 20,00 hod.) - opraven začátek treninků, který zde byl uveden chybně ! Omlouvám se.

.. pátek od 18,00 hod. v Mochtíně - treninkové hřiště (travnaté), ale obuv si pro jistotu vezměte i na umělku

Věřím, že se do trenování zapojí i další hráči, aby byly oba naše týmy mužů dobře připravené na mistrovské jaro.

Znovu připomínám některým jednotlivcům úhradu členských příspěvků za 1.pol. roku 2015.  Děkuji za pochopení, úhrada musí být na FAČR provedena co nejdříve !

 Doplnění - plánované zápasy na příští víkend :

.. v sobotu 28.2. od 18,30 hod. na umělce v Sušici : TJ Sušice "B" - Sokol Mochtín "A"

.. v neděli 1.3. od 14,30 hod. v Neznašovech : TJ Sokol Neznašovy - So Mochtín (kombinovaný tým - dorost + muži "B")