Fotbalový oddíl TJ Sokol Mochtín připravuje dva halové fotbalové turnaje, které budou součástí zimní přípravy našich mladých fotbalistů- žáků a dorostenců, muži Sokola Mochtín se opět zúčastní kvalitního zimního turnaje v Sušici, kde budou obhajovat na místní umělce loňské výborné 3.místo !

V pátek 31.1.2014  je pro školáky volný den a ten již řadu roků využíváme k tomu, abychom pro mladší a starší žáky uspořádali halový fotbalový turnaj. Bude tomu tak i tentokráte. Pořádáme ho v tělocvičně Masarykovy ZŠ v Klatovech s tím, že prezentace přihlášených týmů je v 8,30 hod., po rozcvičení bude v 9,00 hod. turnaj rozehrán.Sokol Mochtín staví 1 družstvo mladších a 1 družstvo starších žáků, budeme klukům držet palce.  Zatím jsou kromě Mochtína přihlášeni kluci Startu Luby, Sokola Nalžovské Hory a SK Letiny. Připomínám dochvilnost, vhodnou obuv na přezutí do haly a to nejen pro hráče, ale i pro doprovod ! 

Na sobotu 22.2.2014 připravuje náš FO turnaj v halové kopané dorostenců ! Uskuteční se ve velké hale ZŠ Čapkova v Klatovech se začátkem v 9,00 hod.. I zde bude prezentace přihlášených týmů v 8,30 hod., i zde platí, že každý musí mít s sebou čistou a vhodnou obuv na palubovku ! Pro fanoušky bude otevřeno hlediště, fungovat by měl i bufet místní haly. Sokol Mochtín postaví dvě družstva, přihlášena je již Kdyně, SENCO Doubravka, Horažďovice, Staňkov a Luby, jedno místo je ještě volné.

Sušický zimní turnaj mužů "O pohár starosty města Sušice" bude rozehrán za účasti 8 kvalitních týmů. Mezi nimi nebude chybět ani Sokol Mochtín, který byl nalosován do skupiny "B", kde ještě hrají Luby, Strážov a Nýrsko (ve sk.A pak Sušice, Nepomuk, Horažďovice a Klatovy).

Hrát se bude na hřišti s umělou trávou v Sušici, k 1.utkání nastoupí Mochtín v sobotu 25.1. od 13,00 hod. proti SK Kovodružstvo Strážov, 2.utkání Luby - Mochtín je na pořadu v sobotu 1.2. od 11,00 hodin, 3.zápas ve skupině  Mochtín - Nýrsko se bude hrát v sobotu 8.2. od 13,00 hod.. O dalších dvou víkendech jsou pak v plánu zápasy, ve kterých se střetnou mužstva z obou skupin (dle umístění) o konečné pořadí v turnaji. 

Případné změny jsou možné, sledujte naše webové stránky !