Zimní treninková příprava mužů a dorostu pokračuje dle plánu.

Dorostenci mají zatím treninky jen v tělocvičně Gymnázia Klatovy a to každé úterý od 18,00 hod., ale další treninky mohou absolvovat s muži, hlavně pak ti dorostenci, kteří již za muže startují, nebo občas v mužích vypomáhají !

Treninky mužů jsou v úterý od 18,00 hod. v Klatovech - (běhání na tartanu, po skončení výřivka, sauna) - šatna v hotelu Sport u zim. stadiónu. Ve čtvrtek od 18,00 hod. je tělocvična v Gymnáziu v Klatovech, v pátek pak od 18,00 hod. v Mochtíně trenink na tren. hřišti, popř. na umělce.

Účast je zatím jen průměrná. Chybí především hráči "B" mužstva a to je třeba rychle napravit !!!  Očekáváme zapojení se hlavně mladých hráčů (Potužník, Bláha, Žiak) i dalších, ale také bychom rádi viděli na trenincích mužů i naše další talentované dorostence, jako např. D.Buriana, J.Bejvla, Zajíce, Rubáše a pod.

Přijďte již na dnešní - páteční trenink do Mochtína - 17.1.2014 od 18,00 hod., - popř. na nově vypsaný trenink  -   v   n e d ě l i  19.1.2014 od 14,00 hod. v Mochtíně !!! Je pěkné počasí i terén, je nutné toho využít !!! Kdo nemůže, řádně se vždy předem omluví ! Tato zásada platí stále.

Pro muže připravujeme i krátké soustředění, které proběhne v Blatné ve dnech 21. - 22.2.2014. Jelo by se tam auty již v pátek 21.2. ráno v 8,30 hod. . Dop. v 10,30 bude 1.trenink na místní umělce, pak oběd, odpoledne od 16,00 hod.  druhý trenink (oba 1,5 hodiny). Večer společná večeře, posezen. Ubytování je zajištěno v ubytovně místní Tesly. Druhý den (v sobotu) se od 11,00 hod. uskuteční přát. zápas Blatná - Mochtín, po skončení odj. domů.   Poplatek by byl cca 800,- Kč na jednoho, počítáme s tím, že by jeli i někteří dci : Burian, Bejvl, Žiak - zkuste si to včas zařídit ! Všichni zájemci (muži i navržení dci) o účast na tomto soustředění se včas nahlásí u Jar. Cihláře, abychom měli přesný přehled !!!