Po fotbalové dokopné máme připravené v prosinci ještě dvě tradiční akce, na které Vás chci srdečně pozvat.

Dokopná mužů dopadla dobře, mám z ní několik zajímavých fotek. Těm, na které mám e-mailovou adresu, tak jsem jim nějaké přeposlal, dalším je mohu poslat též. Musí mi však napsat svůj mail na : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

A zde jsou termíny a informace k našim akcím v závěru roku 2013 :

"O Vánočního kapra" -  turnaj amatérů ve stolním tenisu - neděle 22.12.2013 - tělocvična ZŠ Mochtín.

.. nejdříve startuje žactvo -  od 9,00 hod. (přihlášky na místě od 8,35 do 8,50 hod.), pak dorost a dospělí od 10,30 hod. (přihlášky na místě od 10,00 do 10,20 hod.)   Turnaj je otevřený, ale pouze pro hráče amatery, nehrající mistrovské soutěže ve stolním tenisu.  Startovné jen pro dorost a dospělé - 30,- Kč, čistá obuv (přezůvky) do tělocvičny je podmínkou !  Přijdte si zasportovat v předvánoční atmosféře o zajímavé ceny !!!

Rozlučkový turnaj s r.2013 v halové kopané "O putovní pohár TJ Sokol Mochtín" se uskuteční i letos v hale ZŠ Čapkova v Klatovech a to v sobotu 28.12.2013 od 9,00 hodin  s tím, že ppřihlášky a prezentace týmů proběhne od 8,30 do 8,40 hod. !

Turnaj je určen členům (dorostencům a mužům, včetně trenérů všech týmů) naší TJ Sokol Mochtín a jejich kamarádům, vyhlásíme při něm i naše nejúspěšnější členy.

Družstvo hraje ve složení 4+1, popř. naáhradníci. Startovné za tým činí 300, -Kč, hradí se při prezentaci. Nezapoměňte na vhodnou a čistou obuv do haly, již dnes si dávejte pomalu týmy dohromady, lze ho samozřejmě vytvořit i na místě v době prezentace. Podmínka : v každém týmu musí být minimálně dva členové TJ So Mochtín !  Loňské prvenství bude obhajovat tým "Na poslední chvíli" vedený kapitánem Vlastou Hromadou, kterého prosím o doručení putovního poháru - děkuji.

Další naše připravované akce a turnaje :

..zimní příprava mužů bude zahájena 7.1.2014 - bližší pokyny budou ještě zde na webu TJ So Mochtín zveřejněny

.. turnaj v halové kopané seniórů nad 45 let "O putovní pohár TJ Sokol Mochtín"- IX. ročník, připravujeme na sobotu 11.1.2014 se začátkem v 9,00 hod. ve sport. hale ZŠ Čapkova - prezentace předem přihlášených družstev v 8,30 hod. Předpokládám, že zde budou opět startovat dvě družstva  So Mochtín, loňské prvenství zde obhajovat Arosa Luby. Přihlášky obratem na moji adresu : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., popř. mob. 605357370

..turnaj mladších žáků v halové kopané připravujeme na sobotu 22.2.2014 od 9,00 hod. v hale ZŠ Čapkova v Klatovech

-- propozice výše uvedených turnajů jsou zveřejněny vpravo červeně na tomto našem webu