Ve čtvrtek odpoledne jsme zajížděli k dohrávce 4 kolo OP žáků ( původní termín 14.9. - odloženo pro nezpůsobilý terén). Domácí celek zatím vede průběžnou tabulku a tak role favorita byla na straně domácích.

My jsme tentokrát měli k dispozici 17 hráčů, tudíž jsme hráli na dvě kompletní sedmičky. Na soupeře jsme doslova vlétli. Soupeře jsme přehrávali naší kombinační hrou. Díky dobré kombinaci jsme si vytvářeli brankové příležitosti. Hned v 5 min se prokličkoval přes dva bránící hráče Ondra Rejžek, který byl následně faulován a po právu jsme kopali pokutový kop. Pokutový kop jsme bohužel neproměnili. Brankář nejdříve střelu vyrazil a z následné dorážky jsme trefili tyč. Nicméně dále jsme dobývali soupeřovo branku. Soupeř hrozil rychlými protiútoky. Jeden z 10 min dokázali domácí využít. Pro nás to byla trochu studená sprcha. Nadále jsme pokračovali v naší hře, ale bohužel bez gólového efektu. Další rána přišla ve 22 min, kdy jsme faulovali pronikajícího hráče. Byl nařízen přímý volný kop a ten domácí hráč zahrál bravurně - přesnou střelou přímo do šibenice zvyšuje na 2:0. Tímto výsledkem skončil první poločas.

O přestávce jsme hráče nabádali, aby pokračovali v naší hře. Zároveň bylo zapotřebí se zklidnit v zakončení, protože vytvořené šance řešíme příliš zbrkle. Druhý poločas se odehrál jasně v naší režii. My jsme doslova soupeře přikovali na vlastní polovinu. Opět jsme se dostávali do neskutečného množství šancí, které jsme trestuhodně zahazovali. Když jsme nedokázali proměnit ani druhý pokutový kop, tak nemůžeme pomýšlet na nějaké body. Jedna branka se nám přeci jenom povedla vstřelit. Na pravé straně si vzal míč Daniel Hanzlík a svojí rychlostí nejdříve přešel přes dva bránicí hráče a střelou k tyči dává kontaktní branku. Do konce utkání zbývá necelých 10 min. Opět máme minimálně čtyři brankové příležitosti, které neproměňujeme.
Nezbývá nám nic jiného než soupeři pogratulovat k vítězství. Našim hráčům patří dík za předvedenou hru v poli a doufat, že v dalších zápasech začneme vytvořené šance proměňovat.

TJ Pfeifer Chanovice/Kasejovice 2 : 1 KT/Mochtín  ( 2 : 0 )

branka : 56 mon Hanzlík Daniel

Sestava : Smolař Matěj ( hráč KT )
                Ryneš Ondřej, Kubaň Tomáš,Kubaň David, Kubaňová Kateřina, Němeček Jakub, Ryneš Tomáš, Hodek Josef, Kolář Tobias ( hráči MO )
                Rejžek Ondřej, Hanzlík Daniel, Bureš Tomáš, Bureš Lukáš, Fišr Michal,Hromada Lukáš,Koreš Luukáš, Kacerovský Kryštof  ( hráči KT )

Trenéři : Cihlář Jaroslav ml., Fišr Michal

V sobotu 21.09.2024 od 10:30 přivítáme na hřišti v Janovicích tým Povltavská FA.

V neděli 22.09.2024 od 10:00 přivítáme na mochtínském hřišti tým Luby/SK Bolešiny C.