Ve čtvrtek odpoledne se dohrávalo vložené první kolo. Na mochtínském hřišti se střetly dva týmy, které doposud neokusily hořkost porážky.

Od prvních minut se hrálo oboustranně kvalitní utkání a to zásluhou obou týmů. Hra v poli byla celkem vyrovnaná. Nám se dařila kombinační hra a dostávali jsme se i do zakončení. Bohužel námi vytvořené šance končily v náručích hostujícího brankáře. Sušice také rovněž dobře kombinovala a naše obrana společně s brankářem fungovala bezpečně až do 16 min, kdy se hosté prokombinovali středem hřiště a přesnou střelou k tyči nedali našemu brankáři šanci. Náš tým obdržená branka ještě více nakopla a vrhli jsme se ještě více do útoku. V 19 min jsme vstřelili po krásné kombinaci po levé straně a přesnou přihrávkou na vápno, k úplně volnému Tobíkovi ( Kolář Tobias ), který prudkou přízemní střelou nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Radost z vyrovnávací branky byla obrovská. Do konce poločasu už žádná branka nepadla.

Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním překlopit vítězství na naší stranu. Bohužel hned po přestávce jsme byli nedůrazní na naší levé straně, kdy jsme prohráli osobní souboj a soupře vstřelil branku na 2:1. Naše mužstvo opět bojovalo a hnalo se za vyrovnáním.  Bohužel zase po naší ztrátě na soupeřovo polovině přišel trest v podobě třetí branky. Nám se ještě v poslední minutě podařilo vstřelit kontaktní branku, kdy jsme nejdříve neproměnili pokutový kop a z následné dorážky Fíša (Fišr Michal) vstřelil branku.
Bohužel dnes jsme na body nedosáhli. Jinak musím celé mužstvo pochválit za předvedenou hru. Věřím tomu, že když naše mužstvo se bude prezentovat dnešním výkonem, tak budeme postupně bodíky sbírat. Další nápravu budeme mít hned v sobotu, kdy zajíždíme do Chanovic (prozatím vedoucí tým soutěže).

KT/MO 2 : 3 TJ Sušice   ( 1 : 1 )

branky : 19 min Kolář Tobias
                70 min Fišr Michal

Sestava : Matějka Marek ( hráč KT )
                Ryneš Ondřej, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina, Němeček Jakub, Ryneš Tomáš, Janošťáková Katarina, Kolář Tobias ( hráči MO )
                Isopencu Sebastian, Tsizdyn Taros, Tsizdyn Maxim, Bureš Lukáš, Fišr Michal,  ( hráči KT )

Trenéři : Cihlář Jaroslav ml., Fišr Michal

V sobotu 14.09.2024 od 13:00 hodin zajíždíme do Chanovic.

V neděli 15.09.2024 od 10:30 hodin zajíždíme do Benešova.