V sobotu 08.06.2024 dopoledne jsme na mochtínském hřišti přivítali druhý tým tabulky TJ Sušice B. Toto utkání bylo zároveň poslední jarní utkání okresního přeboru mladších žáků.

KT/Mochtín 2 : 9 TJ Sušice B   ( 1 : 4 )

branky : 31 a 41 min Fišr Michal

Na tento zápas jsme měli trochu problém se sestavou a to vinou zranění čtyř hráčů ( Kubaňová Kateřina, Janošťáková Katarina, Němeček Jakub, Ryneš Tomáš ). Tudíž jsme měli k dispozici pouze 9 hráčů do pole. Soupeř střídal dvě kompletní sedmičky a ke konci zápasu to bylo hodně znát.
Od záčátku utkání se hrálo velmi kvalitní utkání a to zásluhou obou týmů. Byla vidět řada pohledných akcí. Nám se dařila kombinace, hráči bojovali o každý míč a bylo vidět že soupeři jsme nic nedarovali. První branku jsme vstřelili po krásné akci vedenou středem hřiště se dostal k zakončení Fíša a prudkou střelou pod břevno vstřelil krásnou branku. Tato branka nás nabudila. Rázem jsme si vytvořili ještě dvě brankové příležitosti, ale ty jsme zatím nedokázli proměnit.
Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi dobře a hned z první vytvořené šance jsme vstřelili branku. Ta soupeře trochu zaskočila a my jsme ho dokázali přitlačit na vlastní polovinu, bohužel už bez gólového efektu. Od 55 min nám začali docházet síly a soupeř začal zvyšovat svůj náskok. Jinak bych chtěl všechny hráče pochválit za předvedený výkon.

Sestava : brankář :  Kubaň David ( hráč Mochtína )

                Kindelmann Lukáš, Fišr Michal, Žambůrek Patrik, Šedlbauer Vojtěch (hráči Klatov)
                Kolář Tobias,Hodek Josef, Potužák Vít,  Ryneš Ondřej, Kubaň Tomáš (hráči Mochtína) 

Trenéři : Fišr Michal, Kolář Zdněk, Cihlář Jaroslav ml

Konečná tabulka

U12 KT 0 : 24 SKP České Budějovice  ( 0 : 12 )

Tento zápas se odehrál na mochtínském hřišti. My jsme k zápasu museli nominovat 6 hráčů ještě věkem starší přípravky. Soupeř byl po celé utkání lepším týmem a zaslouženě zvítězil. Našim hráčům nelze upřít snahu, ale bohužel na dobrý výsledek to nestačilo.

Sestava : brankář :  Fišr Michal

               Přerost Jáchym, Koreš Lukáš, Bureš Lukáš, Bureš Tomáš,Hanžlík Karel ( hráči starší přípravka), Hromada Lukáš, Kacerovský Kryštof, Šedlbauer Vojtěch, Rejžek Ondřej, Hanzlík Daniel (hráči Klatov)
               

Trenéři : Cihlář Jaroslav ml., Fišr Michal, Pytel Jiří, Rajalová Markéta


Trénink tento týden pouze ÚT 11.06. od 18:00 hodin Klatovy umělka.

Poslední zápas divize U12 v pátek 14.06.2024 od 18:00 hodin Praha Braník.