Ve středu 06.06.2024 jsme zajížděli k dohrávanému utkání OP ( původní termín byl 3.6.2024 - odloženo pro nezpůsobilí terén ).

FC Bezděkov 8 : 1 KT/Mochtín  ( 3 : 0 )

branka : 55 min Kubaň Tomáš

V tomto zápase jsme postrádali vlivem nemoci 3 stabilní hráče ( Kubaňová Kateřina, Ryneš Tomáš, Ryneš Ondřej ), ale i tak jsme měli k dispozici 11 hráčů do pole. Od začátku utkání jsme tahali za kratší konec. Soupeř byl bojovný a měl ve svých řadách hráče, kteří svým vzrůstem spíše připomínali hráče mladšího dorostu. A jak my už víme z předešlých utkání, tak nám stačí vidět že je soupeř  vysoký a rázem naše sebevědomí klesá. V tomto zápase se nám nedařilo vůbec nic. Neplnily se taktické pokyny, chyběl nám důraz a hlavně nasazení. Je potřeba si uvědomit, že bez bojovnosti a nasazení nebudeme schopni porážet žádného soupeře. Pevně věřím, že v příštím domácím zápase podáme 100 % výkon a budeme za něj odměněny. Jedinou branku jsme vstřelili, když se Tom Kubaň z pozice pravého obránce prokličkoval až před hranici pokutového území a krásnou střelou k pravé tyči zapsal čestný úspěch našeho týmu.

Sestava : brankář :  Smolař Matěj

                Šedlbauer Vojtěch, Koreš Lukáš, Žambůrek Patrik, Fišr Michal ( hráči Klatov )
                Němeček Jakub, Kubaň Tomáš, Janošťáková Katarina,  Kubaň David, Potužák Vít, Hodek Josef, Kolář Tobias ( hráči Mochtína )

Trenéři : Fišr Michal,Cihlář Jaroslav ml., Rajalová Markéta

V sobotu 08.06.2024 od 9:00 hodin přivítáme tým TJ Sušice B ( hřiště Mochtín )

V neděli 09.06.2024 od 10:00 hodin přivítáme tým SKP České Budějovice ( divize, hřiště Mochtín)