V sobotu 11.5.2024 odpoledne jsme zajížděli k dalšímu mistrovskému utkání OP do Chanovic  ( Chanovice mají také združené družstvo s Kasejovicemi ).
V neděli odpoledne v Klatovech na rozvoji jsme přivítali tým FC Písek ( divize U12 )

Chanovice/ Kasejovice 5 : 0 KT/ Mochtín  ( 2 : 0 )

Do tohoto zápasu jsme šli opět s 14 hráči do pole, což je výhoda, protože můžeme střídat kompletní dvě sedmičky. Chanovice prozatím okupují 3 místo průběžné tabulky. My jsme chtěli navázat na velmi dobrý výkon z minulého zápasu. To se nám výsledkově bohužel úplně nepodařilo i když naše hra nebyla vůbec špatná. Úvod zápasu patřil domácím. Ty na nás od první minuty vlétli a my jsme prvních 8 minut byli pod neustálým tlakem a jen díky výborným zákrokům našeho brankáře (věk starší přípravka) jsme inkasovali jenom jednu branku. Po zhruba 10 minutách hry jsme se rozkoukali a zjistili, že i když je soupeř opět výškově více stvořen, tak my s naší fotbalovostí jsme schopni se minimálně vyrovnat, nebo být i ve většině zápasech lepší. Během prvního poločasu jsme si vypracovali tři vyložené šance, které jsme nedokázali gólově proměnit (nastřelené břevno, tyč a skvělý zákrok hostujícího brankáře). Tudíž těsně před pauzou přišel zákonitě trest. V našem pokutovém území jsme prohráli osobní souboj, kdy nás soupeř doslova přetlačil a nedal našemu brankáři šanci.
Do druhého poločasu jsme chtěli na soupeře vletět a zkusit dát kontaktní branku. To se nám bohužel nepovedlo. Soupeři stejně jako v prvním poločase patřilo úvodních 10 minut ve kterých dal dvě hodně slepené branky. Ve druhé půli jsme dokázali hrát jenom po soupeřovo vápno a za celý druhý poločas jsme jenom jednou vystřelili na soupeřovu bránu a to ke vstřelení alespoň čestné branky je strašně málo. Jinak za předvedenou hru se nemáme za co stydět. Jedině kde zaostáváme každé utkání je hra před oběma brankami a tam se bohužel zápasy rozhodují. Jinak všechny hráče a dvě hráčky chci pochválit za bojovnost po celé utkání a nasazení.

.

Sestava : brankář :  Matějka Marek ( Klatovy )

   Žambůrek Patrik, Michálek Marek, Fišr Michal, Hromada Lukáš ( hráči Klatov )
                Němeček Jakub, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina, Janošťáková Katarina,  Hodek Josef, Zítek Miroslav, Ryneš Ondřej, Ryneš Tomáš, Kolář Tobias, Potužák Vít ( hráči Mochtína )

Trenéři : Cihlář Jaroslav ml., Kolář Zdeněk, Fišr Michal

U12 KT 1 : 18 FC Písek  ( 0 : 12 )

branka : 63 min Rejžek Ondřej

Sestava : Fišr Michal - brankář
                Ryneš Tomáš, Ryneš Ondřej, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina, Němeček Jakub ( hráči Mochtína )
                Hromada Lukáš, Kacerovský Kryštof, Rejžek Ondřej, Nudera Daniel, Hanzlík Daniel, Koreš Lukáš, Dolejš Samuel, Smolař Matěj ( hráči Klatov )

Trenéři : Fišr Michal, Pytel Jiří, Rajalová Markéta

Tréninky nadále pokračují : ÚT od 18:00 hodin a PÁ od 16:15 hodin v Klatovech umělka
                                                ČT od 16:00 hodin v Mochtíně 

Neděle 19.5.2024 od 10:00 hodin zajíždíme do Rokycan (divize ).

Neděle 19.5.2024 od 10:00 hodin v Mochtíně přivítáme tým z Horažďovic.