V sobotu 20.4.2024 dopoledne jsme odehráli v Mochtíně zápas OP a v neděli 21.04.2024 jsme zajížděli do Strakonic U12.

KT/ Mochtín 3 : 4 TJ Žichovice  ( 2 : 3 )

branky : 3 min Kubaň Tomáš
              20 a 47 min Kolář Tobias

V sobotu dopoledne jsme nastoupili  na domácím silně podmáčeném trávníku proti soupeři ze Žichovic. Do zápasu jsme šli s odhodláním zvítězit a potvrdit tři body z minulého venkovního zápasu. Úvod utkání patřil nám, hned z první naší akce jsme se dokázali prosadit Tomem Kubaněm. Dále jsme drželi míč na svých kopačkách a prakticky soupeř se jen bránil. Postupem času soupeř  zjednodušil hru a začal nakopávat dlouhé balóny směrem dopředu. Nám tato jednoduchá hra soupeře začala dělit trochu starosti. Soupeř nás přetlačil v osobních soubojích a na rozdíl od nás dokázal své šance proměnit. Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním zápas otočit v náš prospěch. Dokázali jsme po krásné kombinační akci vyrovnat. Po této brance jsme vrhli všechny síly do útoku . Soupeř dobře bránil v čele dobře chytajícím brankařem.Nakonec přišel další protiútok soupeře po naší ztrátě a bylo rozhodnuto. Naši hráči byli po celé utkání lepším týmem, vytvářeli jsme si spoustu brankových příležitostí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Jinak bych chtěl vyzdvihnout naší nejlepší  hráčku Kačku Kubaňů ( defacto v každém zápase patří mezi nejlepší naše hráče a především vyniká svou bojovností , chytrostí a dravostí) .

Sestava :
 Tsizdyn Maxym, 2 poločas Smolař Matěj


                Hromada Lukáš, Koreš Lukáš, Křišťa Jindřich, Fišr Michal, Šedlbauer Vojtěch, Hromada Lukáš, Hanžlík Karel ( hráči Klatov )
                Němeček Jakub, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina,  Hodek Josef, Zítek Miroslav, Ryneš Ondřej, Kolář Tobias ( hráči Mochtína )

Trenéři :
 Fišr Michal, Kolář Zdeněk, Cihlář Jaroslav ml.

Junior Strakonice 12 : 4 U12  ( 6 : 4 )


branky : 1 min Rejžek Ondřej
              19 min Hanzlík Daniel
              24 min Kacerovský Kryštof
              29 min Němeček Jakub

V dnešním zápase jsme se prezentovali velmi dobrým výkonem. Kluci předváděli přesně ten fotbal, který po nich chceme. V poli jsme dobře kombinovali  a dostávali jsme se na dostřel soupeřovo brance. Všechny naše branky padli jako přes kopírák. Náš brankář rozehrál na obránce, ten míč vyvezl, poslal ho na záložníka a ten přesnou přihrávkou posílal míč před soupeřovo branku a my jsme tam měli nabíhající hráče, který se dokázali brankově prosadit. Tento zápas nás trenéry potěšil a ukázal, že naši hráči fotbal hrát umí. Když se držíme pokynů, rychle kombinujeme a jsme důrazní v osobních soubojích, tak dokážeme soupeře přehrávat ( a to jsme pořád o dva roky mladší ). 

Sestava :  Fišr Michal
                  Hromada Lukáš,  Hanžlík Karel, Rejžek Ondřej, Kacerovský Kryštof,  Hanzlík Daniel, Nudera Daniel , Šedlbauer Vojtěch, Kindelmnn Lukáš  ( hráči Klatov )
                Němeček Jakub, Kubaň Tomáš, Ryneš Ondřej ( hráči Mochtína )

Trenéři :
 Fišr Michal, Pytel Jiří, Rajalová Markéta

Tréninky pokračují ÚT od 18:00 hodin v KT umělka
                                 ČT od 17:00 hodin v Mochtíně zápas proti výběru dívek U12
                                 PÁ od 16:15 hodin v KT umělka

Neděle 28.04.2024 od 10:00 hodin zajíždíme do Bolešin ( OP ).

Neděle 28.04.2024 od 15:00 hodin v KT na Rozoji přivítáme FC Tempo Praha.