V neděli 17.03.2024 odehrálo naše „áčko“ na přírodní trávě v Malým Boru, proti místnímu týmu, svůj pátý a zároveň poslední přípravný zápas před začátkem jara. Domácí tým je účastník OP mužů a nachází se na 3. místě. Naš tým chtěl napravit výsledky z předchozích přípravných utkáních a tak se čekalo, že do utkání nastoupí s chutí to zlomit. 

Jenže prvních 15 minut to tak moc nevypadalo.. Mochtín byl v zakončení moc zbrklý, snažil se kombinovat, ale až příliš nepřesností dávalo domácím šanci na rychlé brejky. Po jedné takové chybě v rozehrávce u našeho vápna toho domácí využili a otevřeli skóre. Domácí i nadále pak hrozili do konce poločasu zejména z protiútoků, ale postupem času, Mochtín začal domácí přehrávat.. Zpřesnil kombinaci, zakončení a do konce poločasu po brankách Žiaka, Pretzelmayera a Smolíka skóre otočil na 5:1. Do druhého poločasu náš tým nastoupil lépe, než do toho prvního. Lépe kombinoval, více začal napadat domácí tým a po hezkých kombinacích a chybách domácí obrany proměňoval i své šance a jen díky domácímu brankáři se skóre zastavilo jen na konečných 12:1..
Sestava: Hromada(Opl), Hofler, Gajdůšek, Blažek, Čeleda, J. Švátora, Žiak, Horský, Bejvl, Podráský, Smolík Zb., Pretzelmayer, Kapusta, Bauer, Smolík R.
Branky: Pretzelmayer 4, Žiak 4, Smolík 2, Podráský, Bejvl

Autor článku : Zbyněk Smolík

Pozvánka na víkendové mistrovské zápasy : 

SO 23.3. od 15:00 hodin zajíždí Muži B do Rabí, kde se utkají s týmem z Budětic

SO 23.3. od 10:00 hodin U12 divize ml.žáků zajíždí do Příbrami

NE 24.3. od 10:15 hodin v Mochtíně Muži A přivítají Starý Plzenec