Sobotní zápas III.třídy mužů Budětice - Mochtín B skončil těsnou výhrou domácích, i když náš tým si během utkání vypracoval více brankových šancí. Chybělo však lepší zakončení a bez golů se nevyhrává, to je známá věc.  To naše starší přípravka na 1.podzimním turnaji předvedla střelecký koncert. Svým soupeřům nasázela 32 branek a s plným počtem 12 bodů turnaj v Mochtíně vyhrála !

..3.9.2022 - III.třída mužů FK Budětice 2012 - Sokol Mochtín B  2 : 1 (1:1)

Zápas začal pro naší zálohu slibně. Již ve 2.minutě otevírá náš Matěj Kapusta skore, posílá Mochtín do vedení 0:1. V 19.minutě ale přichází chybná rozehrávka našeho golmana, míče se zmocňuje pohodlně domácí Tomas a srovnává na 1:1. I v dalším průběhu utkání má náš tým více ze hry i více golových pří-ležitostí, ale nedokáže je proměnit - škoda. To domácí jsou v tomto směru efektivnější. V 65.min. se po závaru před naší bránou golově prosazuje Křiváček, posílá Budětice do vedení 2:1. Mochtín pak měl kopat penaltu za ruku ve vápně, kterou viděli všichni, jen ne rozhodčí a těsnou výhru domácí fotbalisté uhájili až do konce. Zápas odřídil r. Jiří Steinbaćh, ˇˇZK 1:2, sestava Mochtína : Švátora Petr, Švátora Jiří, Peleška Jiří, Smolík Radek, Jarabica Stanislav, Podráský Jiří, Škoch Matěj, Kutka Marek, Potužník Ladislav, Pretzelmayer Jaroslav, Kapusta Matěj, střídali Pavlík Jaroslav a Jakub Lysek, branky : Tomas, Křiváček - KAPUSTA Matěj


Sobota 3.9.2022 v Mochtíně - Turnaj starších přípravek v minifotbalu, na kterém startovalo 5 družstev. Přálo počasí, hrálo se systémem každý s každým, k vidění byly skvělé výkony především našich kluků a děvčat, kteří turnaj s převahou vyhráli !

Mochtínský tým, vedený hlavním trenérem Jaroslavem Cihlářem dokázal porazit Žichovice  i Bolešiny shodně 7:1, Sušici 6:0 a Nalžovské Hory dokonce 12:1. Uhrál tím 12 bodů a skore 32:3, turnaj s přehledem vyhrál před Žichovicemi (9 bodů), 3. byly Bolešiny (6), 4. Sušice (3) a bez bodu na 5. místě skončily Nalžovské Hory.
   Sokol Mochtín hrál v sestavě : Kubaňovi (Tomáš, David, Kateřina), Rynešovi (Tomáš, Ondřej), Němeček Jakub, Bauerová Viktorie, Kolář Tobias a Toman Vojtěch

B l a h o p ř e j e m e !