S velkou bolestí v srdci dávám na vědomí všem dalším členům (a též příznivcům) naší TJ Sokol Mochtín, že ve věku 31 let odešel navždy do sportovního nebe náš kamarád, sportovec tělem i duší - Václav Anděl !

     Byl to věčně usměvavý chlapík s pernamentně dobrou náladou, skvělý sportovec, výborný kamarád - bude nám všem moc chybět.
                                                     Čest jeho památce


https://klatovsky.denik.cz/ostatni_region/sportovni-rodina-se-ponorila-do-necekaneho-smutku-zemrel-vaclav-andel-20220801.html


Pojďme jim pomoci !

          Vašek za sebou zanechal manželku Kláru a dvě malé děti. Pětiletou Emmičku, která je již od 3 let  členkou naší Školičky sportu a jejího mladšího brášku Vašíka, který si svého tatínka užil zatím ze všech nejméně.
        Všichni tři se dostali do svízelné životní situace. Mají zmražený majetek, čeká se na dědické řízení. Klára je na mateřské a Vašek živil celou rodinu z jeho platu. To již neplatí.

     Naštěstí jsme tu my, jeho kamárádi, kamarádky, ale i další lidé dobré vůle, kteří budou chtít pomoci. Právě byl zřízen účet na jejich podporu - pomožme jim dobrovolným finančním
příspěvkem !

Pomoci můžeme zde:

https://www.donio.cz/rodinaandelu