V neděli 8.5.2022 odehrálo naše béčko mužů další zápas Okresního přeboru. Doma prohrálo s vedoucím Strážovem očekávaně, ale "jen 0:3" - čekala se větší kanonáda od hostů, kteří aspirují na postup do I.B třídy.

..8.5. OP mužů mistrovsky - TJ Sokol Mochtín "B" - SK Kovo Strážov  0:3 (0:3).

Hosté potvrdili v Mochtíně svoji roli favorita, ale žádný oslnivý výkon zde nepředvedli. Vedení se ujali hosté v 18.minutě golem Plíhala, pak se ve 38.min. prosadil pěknou halvičkou po rozehraném VPK Kološ a na 0:3 uzavřel skore 1.poločasu ve 45. min. náš odchovanec Jiří Flodr povedenou střelou z hranice šestnáctky. Nutno dodat, že i náš tým si vypracoval pár šancí, ale proměnit je v gol je velký problém. I po přestávce měli hosté více ze hry, ale golově se již neprosadili, výsledek 1.poločasu byl i konečný. Rozhodoval JIří Moravec, ŽK 0:0, 60 diváků. Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Šup Ondřej, Smolík Radek, Jarabica Stanislav, Kanta Tomáš (75. Král Tomáš), Lysek Jakub, Toman Petr (78. Bejvl Jakub), Prokop Marek, Novák Zdeněk, Bouzek Václav (46. Žiak Milan), Pretzelmayer Jaroslav, připraven byl ještě Pavlík Jaroslav.
    Příští neděli 15.5. zajíždí naše béčko mužů do Malého Boru, kde se od 16,00 hod. utká s místním Sokolem M. Bor.

Nedělní turnaje přípravek -   8. května 2022

TURNAJ mini přípravek ve ŠVIHOVĚ -
náš tým hrál v šestičlenné skupině, kde 2x vyhrál, 2x prohrál a 1x remisoval. Trenér Milan Žiak měl k dispozici tuto sestavu : T.Král, Matyáš (Messi) Toman, K:Kraus, T.Kraus, A.Tušek, M.Doležal a T.Höfler a byl tentokráte s výkony svých svěřenců maximálně spokojený!   Příští turnaj je až 21.5. od 10,00 hod. v Nal. Horách a to u příležitosti otevření nového hřiště v N.Horách

TURNAJ mladších přípravek se hrál v Klatovech a náš tým,vedený trenérem Petrem Tomanem, porazil domácí Klatovy B 10:
, prohrál však s dalšími silnými soupeři a to se Sušicí 3:6, s Bolešiny 3:9 a s Hrádkem 1:10. Mochtín zde byl v sestavě : D.Kubaň, V.Toman, O.Ryneš, Troch, Janošťáková, Fleisig, Podráská, Zítek, Oulehle.  Dalšího turnaje se zúčastní v SO 14.5. od 10,00 hod. v Bolešinech

TURNAJ starších přípravek v Žichovicích se hrál za účasti 5 týmů a naši kluci a 2 děvčata zde podali hodně kvalitní výkony. Trenér Jarda Cihlář je hodně chválil. Mochtín porazil Luby C 8:1, Kašp. Hory 5:1, se Žichovicemi uhrál remisu 3:3 a prohrál jen s vítěznými Chanovicemi 0:4. Mochtín zde hrál v sestavě : bratří Kolářové, T.Kubaň a K.Kubaňová, Bauerová, HOudek a Němeček.
Příští SO 14.5. jede naše st. přípravka na turnaj do Strážova, kde se bude začínat v 10,00 hodin.