A je to tady. Školní prázdniny utekly jako voda, děcka se vrací do školních lavic, o slovo se též hlásí  pravidelné treninky Mochtínské fotbalové omladiny i "Školičky sportu".  Trenovat se začíná v pondělí 30.srpna 2021 od 17,30 hod., ale již v neděli 29.8. jsou na pořadu dva turnaje, kterých se zúčastní naše ml. i st. přípravka !

V neděli 29. srpna 2021

se od 10,00 hod. na hřišti v Mochtíně uskuteční 1.podzimní TURNAJ mladších přípravek.
Pořadatelem je náš FO, startovat na něm budou tato družstva : Sokol Mochtín, Start Luby B, SK Bolešiny a FK Švihov.  Bližší informace a nominaci určují trenéři Petr Toman a Jaroslav Cihlář

se od 14,00 hod. v Horažďovicích uskuteční TURNAJ starších přípravek.  Zde budou startovat týmy : FK Horažďovice, Svatobor Hrádek, TJ Sušice a Sokol Mochtín. I zde vydávají pokyny k dopravě, nominaci  i další informace trenéři Jaroslav Cihlář a Petr Toman

Rozpis podzimních turnajů přípravek je Okresním fotbalovým svazem v Klatovech již schválen a vydán,  najdete ho ve vývěsní skříňce na kabinách naší TJ Sokol Mochtín, ale též v dokumentech zde na našem webu TJ.

Jen pro rychlejší orientaci, příští sobotu 4.9. pojede naše mladší přípravka na turnaj do Bolešin, který tam bude začínat v 10,00 hodin , starší přípravka bude hrát v neděli 5.9.2021 na turnaji v Kolinci, který bude začínat ve 14,00 hodin.

V pondělí 30.srpna 2021

zahajuje pravidelné treninky na mochtínském hřišti od 17,30 hod. starší přípravka, mladší přípravka, minipřípravka i Školička sportu a to opět pod vedením zkušených trenérů.
TRENINKY budou pokračovat pravidelně v pondělí a ve čtvrtek od 17,30 hod., srdečně jsou na ně zváni i další zájemci o pravidelné sportování  a to ve věku od 3 do 10 let !  Hlaste se u trenérů přímo na místě, budete vítáni !