I když bylo v sobotu 19. června 2021 tropické počasí, tak mochtínský trávník nezahálel. Dopoledne se na něm hrál zdařilý turnaj mladších přípravek, odpoledne pak naše zdecimované áčko odehrálo (před krátkou letní přestávkou) svůj další přípravný zápas. Tentokráte přijela Okula Nýrsko, která hraje Krajský přebor.

Příprav. zápas mužů - TJ Sokol Mochtín - FK Okula Nýrsko    1:5 (0:1).
Náš tým má velký počet zraněných hráčů a tak se do poslední chvíle trenéři obou týmů domlouvali zda přípravný zápas má smysl vůbec odehrát. Nakonec se hrálo a to za úmorného vedra. Mochtín byl v 1.poločase favorizovanému Nýrsku vyrovnaným soupeřem, po přestávce ale již chyběla síla. Soupeř toho využil vyhrál zaslouženě. Rozhodoval Petr Rouch.
Sestava Mochtína : Blahník M. (46.Prokop D.), Kašpar V., Gajdušek D., Rajtmajer L., Spasov Sp., Dolejš Ji (65.Švátora P.), Brož M.(46.Blahník M.), Pretzelmayer V., Osvald J., Šafránek J., Plánička Zd.
Branka Mochtína : BLAHNÍK Matyáš

TURNAJ mladších přípravek
měl pěknou sportovní úroveň a vyrovnaný průběh. Pořadí se neurčovalo, všichni mladí sporovci však byli za své výkony na závěrečném vyhodnocení oceněni zlatou pamětní medailí s nápisem "50 let fotbalu v Mochtíně " . Na turnaji se představila družstva SK Klatovy 1898, TJ Start Luby, SK Bolešiny a též naši kluci a děvčata TJ Sokol Mochtín.

Zítra v neděli 20.6.2021

se v Mochtíně hraje od 10,00 hod. TURNAJ mini přípravek

od 16,00 hod. pak přípravný zápas mužů Sokol Mochtín "B" - Sokol Běšiny