V sobotu 26.10.2019 odehrálo naše áčko v Kaznějově smolný zápas. Domácí Bohémka byla "papírovým favoritem", ale Mochtín zde odehrál snad nejlepší zápas roku, bohužel bez golového efektu. Domácí byli ve velké defenzivě, z minima však dokázali vytěžit maximum. Vyhráli nakonec 2:0, Mochtín opět nebodoval.

... I.Atřída mužů - FK Bohemia Kaznějov - TJ Sokol Mochtín  2 : 0 (1:0).
Po špatném výkonu v minulém kole doma proti Kralovicím, odehrál náš tým v Kaznějově úplně jiný zápas. Všichni hráči makali od 1. do poslední minuty nadoraz, přehrávali nečekaně svého soupeře, vytvořili si spoustu šancí na gol,ale bohužel ani jednu v gol nepřetavili.
      Domácí se převážně bránili, podnikali jen brejkové akce a ve 25. min. jdou do vedení, když po RK se tečovanou střelou trefuje do šibenice kapitán Hyneš - 1:0.
      I ve II.poločase pokračoval Mochtín ve výborném výkonu, šel za vyrovnáním, ale sportovní štěstíčko v zakončení chybělo. To domácí Bohemka má štěstí habaděj. V 68.min. zvyšuje po brejku na 2:0, když centrovaný míč si hlavou do vlastní brány zatečoval náš stoper Jiří Dolejš. Ani tento nepříznivý stav naše hráče nesrazil do kolen. Všichni hráči bojovali nadoraz, do golových šancí se postupně dostávají Zb.Smolík (trefil břevno i tyč dom. brány), Tom. Velek, J.Šafránek i Tom. Vichr, ale kontaktní gol nepřichází. Mochtín od 73.min. navíc dohrává utkání jen v deseti, protože byl po 2 ŽK vyloučen Tom. Vichr, ale ani potom Mochtín není horší svého soupeře, právě naopak. Bohužel, vstřelit gol mu není souzeno, Kaznějov získává výhru 2:0 a 3 body do tabulky, ve které poskočil již na 3.místo (!), náš tým zůstává ve druhé polovině tabulky a bude mít velkou honičku, aby své postavení vylepšil. Rozhodoval Valenta Martin, AR byli Schneider Josef, Rada Jiří, DS byl Svoboda Miroslav, ŽK 2:3, ČK 0:1 (Vichr Tomáš po 2ŽK), 120 diváků. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Bejvl Jakub, Žiak Jan, Dolejš Jiří, Vichr Tomáš, Strejc Stanislav (87. Švátora Petr), Pretzelmayer Viliam, Smolík Zbyněk, Velek Tomáš, Čeleda Jiří (69. Osvald Jaromír), Šafránek Jan.



Zítra v NEDĚLI 27.10.2019

se v Mochtíně hraje od 14,30 hod. utkání OP mužů So Mochtín "B" - SK Strážov


...přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše fotbalisty v boji o mistrovské body !!!