Nepovedený zápas odehrálo v sobotu 6. dubna 2019 naše áčko v Horažďovicích. Okresní derby I.A třídy vyhrál domácí FK hladce 4:0, tříbodovou výhrou se odpoutal ode dna tabulky, je nyní s 19 body na předposledním 15.místě. Náš tým má zatím bodů 36, je na 7.místě tabulky a příští sobotu ho doma čeká kvalitní Meclov. Doufejme ve zlepšený výkon !

... I.A třída mužů - FK Horažďovice - TJ Sokol Mochtín    4  : 0 (1:0)
  
Domácím fotbalistům vyšel úvod 1. i 2. poločasu, byly to klíčové momenty tohoto derby.
Mochtín inkasoval po ztrátě míče již ve 3.minutě, autorem úvodní branky zápasu byl domácí Král, věkem ještě mladší dorostenec !  Rychlá branka s našim týmeme "zacloumala", ale do přestávky již neinkasoval. Ztratil sice zraněného Tomáše Velka (zlomený nos při hlavičkovém souboji), ale s odhodláním šel do II.poločasu. Bohužel, úvod druhé části hry vyšel opět znamenitě domácímu týmu, který nemilosrdně trestá Michaelem Formanem chybu našeho stopera, dostává se do veden 2:0. Nepovedený výkon Mochtína pokračuje, o deset minut později domácí Forman zvyšuje již na 3:0, je rozhodnuto. Stejný hráč pak v nastaveném čase (v 91. min.) dovršuje svůj povedený výkon a čistým hatrickem upravuje na konečných 4:0 !  Rozhodčí Brůha Radek, AR Říha Zdeněk, Petrželková Kateřina, DS Svoboda Alois, ŽK 2:2, 80 diváků.
Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Dolejš Jiří, Staněk Pavel, Gajdušek David, Bejvl Jakub, Žiak Jan, Kapusta Matěj, Novák Zdeněk, Babka Tomáš, Velek Tomáš (46. Cihlář Jaroslav), Šafránek Jan.


V NEDĚLI 7.4.2019
.. se od 16,30 hod. v Mochtíně hraje utkání OP mužů Sokol Mochtín "B" - SRK Železná Ruda


přijďte se podívat, přijďte povzbudit naší zálohu v boji o důležité mistrovské body !!!