Mochtínská záloha získala v NE 30.9.2018 tři nečekané body s favorizovanou Dlouhou Vsí, která ještě nedávno hrála I.B třídu. Hosté vedli od 10.minuty 1:0 a dlouho to vypadalo, že si z Mochtína odvezou všechny body. Fantastický závěr našeho "B" týmu však přinesl velký obrat ve výsledku - výhru 5:2 a zisk tří bodů. Blahopřejeme.

... OP mužů - TJ Sokol Mochtín "B" - TJ Tatran Dlouhá Ves    5 : 2  (0:1)
  Kdo viděl jen 1.poločas tohoto zápasu, tak by jistě neuvěřil, že konečný výsledek byl nakonec 5:2 pro Mochtínskou zálohu. Hosté totiž vedli od 10.minuty 0:1, když se po rohovém kopu hlavou přesně trefil dlouhoveský Vonášek a celý první poločas měli pod kontrolou. Dokonce měli i další šance na navýšení skore, ale to se jim naštěstí nepovedlo. Náš tým se snažil, ale nedařilo se mu. Chyběla přesnost v rozehrávce, nedařila se kombinace, do zakončení se naši hráči prakticky nedostali. Po přestávce ale došlo k nečekanému obratu.  Mochtín se zlepšil, hráči hostů naopak očividně "uvadali", citelně jim navíc chyběl kapitán Jan Hubený (tvůrce jejich hry), který musel pro zranění vystřídat. A tak bylo otázkou času, kdy přijde vyrovnání. Přišlo již v 71. minutě, kdy se k odraženému míči dostal náš kapitán Josef Křivánek, přízemní střelou srovnává na 1:1. A od této doby se začaly dít věci - domácí fanoušci byli u vytržení ! Hned o minutu později posílá Mochtín do vedení 2:1 J.Žiak, ale v 75.min. je to opět nerozhodně, když na 2:2 srovnává zblíska Pavel Švec, nejlepší hráč hostů. Neuběhla snad ani minuta a Mochtín opět vede, když se brankově po průniku středem obrany prosazuje Jar. Pretzelmayer, posílá mochtínskou zálohu do vedení 3:2 ! Hosté se snaží s výsledkem ještě něco udělat, ale jeho hráči již na změnu sílu nemají, naopak, v samotném závěru utkání znovu inkasují. V 88.min. zvyšuje na 4:2 pro Mochtín Standa Strejc a v poslední minutě zápasu uzavírá účet na 5:2  Jan Žiak, když oba střelce vyzval ke golovému zakončení přesnou přihrávkou Zdeněk Novák. Mochtínští fanoušci aplaudovali, takový závěr s dobrým koncem již dlouho v Mochtíně k vidění nebyl !  Zápas s přehledem odřídil Vladislav Stach, ŽK 1:2, 70 diváků.   Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Peleška Jiří, Šafránek Jan, Lorenc Pavel, Švátora Jiří, Strejc Stanislav, Žiak Jan, Kolář Jiří (56. Kanta Tomáš), Křivánek Josef, Novák Zdeněk, Pretzelmayer Jaroslav, branky : ŽIAK Jan - 2, KŘIVÁNEK Josef, STREJC Stanislav, PRETZELMAYER Jaroslav.

TRENINKY  - hřiště Mochtín

školička sportu a přípravka : pondělí a čtvrtek od 17,30 hod.

muži , dorost  : úterý a pátek od 18,00 hod.


ČLENSKÉ  PŘÍSPĚVKY  - II.pololetí 2018

Připomínám trenérům a ved. mužstev jednotlivých družstev, aby urychleně provedli dovýběr členských příspěvků za II.pololetí roku 2018 a předali urychleně vybrané příspěvky se seznamy platících členů K.Šotovi !  Týká se to školičky sportu, mladší  i starší přípravky, mužů "A" i "B" a dalších členů naší TJ !!!
        Při této příležitosti musím poděkovat ženám I. (volejbalistky) i ženám II. (cvičenky) odboru SPV, které příspěvky již v předstihu odevzdaly. 
      Při