Ve čtvrtek 2.8.2018 se hrálo v Mochtíně další přípravné utkání mužů. Tentokráte přijely sousední Luby, hrající krajský přebor. Po úmorném dopoledním vedru naštěstí odpoledne před zápasem v Mochtíně zapršelo (v KT spadlo jen pár kapek), takže se hrálo již za přijatelnějších podmínek. Bohužel, nejvíce dostalo "zabrat" hřiště (trhaly se drny). Oba týmy daly šanci zahrát si širšímu kádru hráčů, po vyrovnaném průběhu a šancích na obou stranách se z výhry nakonec těšili hráči i fanoušci našeho mužstva, které zvítězilo 3:2.

2.8. - přípravný zápas mužů Sokol Mochtín - Start Luby   3 : 2  (1:1)
  V úvodní patnáctiminutovce byly šance na obou stranách, ale bez golového efektu. Skore otevřel po rychlé kaci v 16.min. náš Tomáš Babka,  hosté Šusovou hlavičkou srovnali na 1:1 o čtyři minuty později. Ve 24. min. mohl poslat Mochtín znovu do vedení Tomáš Dolejš, ale přestřelil, těsně před poločasem zachraňovali hosté na brankové čáře. Hned v úvodní minutě II.poločasu měli golovku hosté, ale zakončují vedle tyče. Ve 48.min. však již vedou, když náš mladý golman chybuje a zkušený útočník Lub Šus posílá míč do prázdné brány, upravuje na 1:2. V 55. min. se dostává po přihrávce Jar. Pretzelmayera k zakončení střídající Jar. Cihlář, srovnává na  2:2. To již oba týmy udělaly v sestavách řadu změn, začínalo se znovu. V 66. min. se po průniku T.Babky a jeho přihrávce dostává k zakončení zblíska Zd. Novák a nemýlí se, posílá Mochtín do vedení 3:2. Hosté pak měli dvě golovky, ale nevyužili je, stav se již nezměnil, Mochtín uhájil těsné vítězství. Rozhodoval Jiří Bureš z Klatov,50 diváků,  sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Staněk Pavel, Bejvl Jakub (85. Žiak Jan), Gajdušek David (46. Cihlář Jar.), Dolejš Tomáš (68. Strejc Stanislav), Velek Tomáš, Žiak Jan (65. Peleška Jiří), Babka Tomáš, Plánička Zdeněk, Pretzelmayer Jaroslav (65. Lorenc Pavel), Dolejš Jiří (56. Novák Zdeněk), branky : BABKA Tomáš, CIHLÁŘ Jaroslav, NOVÁK Zdeněk

Poslední přípravné utkání našich mužů před mistrovským podzimem 2018 se uskuteční v NE 5.8.2018 ve Kdyni. Zápas SK Kdyně 1920 - Sokol Mochtín tam bude začínat v 17,00 hod.

   Jede se auty, společný odj. z Mochtína je v 15,40, z Klatov od pošty pak v 15,50 hod.
Nominace bude zítra (3.8.)na pátečním treninku, který začíná v 18,00 hod.