Cenné tři body si v sobotu 2.9.2017 zajistilo "A" družstvo So Mochtín v Chlumčanech. Po zodpovědném výkonu tam vyhrálo nad silným soupeřem 1:0 "brankou měsíce", kterou v 55.min. vsítil volejem ze 25 metrů Zbyněk Smolík.

... I.A třída mužů  - Keramika Chlumčany - Sokol Mochtín    0 : 1  (0:0). Vyrovnaný zápas, který měl svoji kvalitu zásluhou obou týmů. V prvním poločase to bylo na šance 2:2 , rozhodnutí ale přišlo až v 55.minutě. To se do míče ze 25 m opřel Zbyněk Smolík a parádní střelou z voleje poslal Mochtín do vedení. Domácí dřeli, chtěli vyrovnat, ale Mochtín hrál v obraně bezchybně. Nejblíže k remise měla Keramika čtyři minuty před koncem, ale trefila jen břevno Kodešovy branky. Rozhodčí Schneider Josef, AR - Frkal Lukáš, Domanický Robert, DS Jirsa Petr, ŽK 1:3, 70 diváků, branka : Smolík Zbyněk. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Cihlář Jaroslav, Gajdušek David, Bejvl Jakub, Žiak Jan, Babka Tomáš, Pretzelmayer Viliam (75. Staněk Pavel), Dolejš Jiří, Čeleda Jiří (46. Velek Tomáš), Smolík Zbyněk (65. Dolejš Tomáš), Pretzelmayer Jaroslav (87. Šafránek Jan), branka : SMOLÍK Zbyněk


V NEDĚLI  3.9.2017

... III.třída mužů v Mochtíně od 17,00 hod. - Sokol Mochtín "B" - Sokol Běšiny  .

Přijďte se podívat, přijďte povzbudit hráče naší fotbalové zálohy o mistrovské body - budete vítáni !

   Jen ještě připomínám výběr členských příspěvků za II.pololetí roku 2017 nejen od všech hráčů fotbalového oddílu, ale i od dalších členů a členek TJ Sokol Mochtín  !  Je to základní povinnost každého člena, výběr potřebujeme co nejrychleji zajistit !  Všem za to předem děkuji .