A je tady další změna ! Po Hradešicích i Jiskra Domažlice "B" nakonec účast na nedělním zápase (30.7.) v Mochtíně zrušila pro nedostatek hráčů a tak jsme hledali náhradu. Ze 36 obvolaných týmů Plzeňského kraje má volno jen SK Slávia Vejprnice, kterému přípravný zápas zrušily Křimice. S tímto soupeřem - účastníkem Krajského přeboru, jsme se nakonec domluvili na sehrání vzájemného přípravného utkání takto :

.. NEDĚLE 30.7.2017 od 11,00 hod. v Mochtíně - příprav.zápas mužů Sokol Mochtín - SK Slávia Vejprnice.

    Soupeři jsme museli vyhovět se začátkem v 11,00 hodin, jinak by se zápas nemohl uskutečnit a tak děkuji všem hráčům, kteří již změnu vzali na vědomí a potvrdili účast. Sraz hráčů i vedení na zápas je v 10,00 hod. - podrobnosti domluvíme ještě na dnešním, pátečním treninku, který v Mochtíně začíná v 18,00 hod.

     Již předem též avizuji, že plánované středeční utkání (2.8.2017) v Mochtíně mezi So Mochtín a FK Dukla Janovice bude mít začátek posunutý na 18,30 h. z důvodu, že hlásí velká vedra ! Počítejte s tím.

     Apeluji zároveň na všechny hráče "B" týmu mužů, aby vzali v úvahu, že nový soutěžní ročník fotbalových soutěží 2017/2018 je prakticky za de dveřmi (!!!) a někteří z Vás se ještě neukázali ani na jediném treninku !!! Rychle to napravte - je navíc pro Vás připraven i zápasový prgram !!!  Kdy jsou treninky, uvádíme vždy na tomto našem webu průběžně.