V sobotu 17.června odehrálo Áčko mužů svůj poslední zápas v I.A třídě, vyhrálo ve Kdyni 2:0, celkově obsadilo v 16 členné tabulce výborné 10.místo se 44 body, přesto to nestačí !!! Ovlivnily to sestupy 3 týmů z divize do KP Plzeňského kraje ! Mochtín bude muset potvrdit svoji účast v I.A třídě i pro další ročník v baráži, která ho čeká v následujícím týdnu - losování je v pondělí 19.6. v Plzni, hrací dny jsou středa a čtvrtek , odvety v sobotu a neděli.

... I.A třída mužů - SK Kdyně 1920 - Sokol Mochtín   0 : 2 (0:1)
Domácí tým odehrál svůj poslední zápas v I.A třídě (sestupuje přímo) v oslabené sestavě a tak Mochtínu stačilo podat k zaslouženému vítězství jen průměrný výkon. Naši fotbalisté byli více u míče, měli řadu slibných akcí, ale chyběla finální přihrávka i přesnější zakončení. Hodně toho pochytal výborný domácí golman Horáček, který podržel svůj tým, kryl i penaltu našeho kapitána Jiřího Dolejše ze 60.minuty. Nestačil jen na úvodní branku našeho Tomáše Babky ve 39.minutě, ani na pojištovací gol ze 76.min. Jar. Cihláře, kterého do šance uvolnil Zb. Smolík. RozhodčíFilinger Miloš, AR Schneider Jos. a Chejlava Petr, DS Houdek Jiří, ŽK 2:0, 60 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Žiak Jan, Dolejš Jiří, Bejvl Jakub, Novák Zdeněk (89. Podráský Jiří), Čeleda Jiří, Smolík Zbyněk, Babka Tomáš, Velek Tomáš, Pretzelmayer Jar. (81. Strejc Stanislav), Cihlář Jaroslav, Branky : BABKA Tomáš, CIHLÁŘ Jaroslav - po 1



     Do Krajského přeboru postupuje z 1.místa I.A třídy  SK Horní Bříza a ze 2. Slavoj Žihle. Naopak, do I.B třídy sestupují 4 (!) týmy od konce a to přímo : Tlučná, M.Touškov, Kdyně a Pačejov, další tři : 12. Křimice, 11. Košutka Plzeň a 10. Mochtín jdou do baráže o udržení se v I.A třídě.  Do baráže o postup do KP mužů jdou ještě : 3. Mýto a 4. Horažďovice.
        
V NEDĚLI 18.6.2017

se v Mochtíně hraje od 17,00 hod.  mistrovské utkání III.třídy mužů Mochtín "B" - Kašperské Hory. 
              Přijďte se podívat, přijďte si zafandit  !