Za chviličku je již polovina ledna nového roku 2017 a tak musím všem trenérům, cvičitelkám a vedoucím mužstev připomenout výběr členských příspěvků na 1.pololetí roku 2017 ! Výše čl.příspěvků zůstává (po schválení v listopadu 2016 na Valné hromadě TJ) ve stejné výši - viz samostatná příloha vpravo na tomto našem webu v dokumentech. Prosím o výběr a předání peněz, včetně seznamu platících do 15.2.2017, abychom hned následně mohli uhradit čl. příspěvky na FAČR, ČASPV a ČSRS  !!! Do 15.2. předejte třeba jen část, v dalším dovýběru pak hned pokračujte.    Děkuji K.Šot 

     V sobotu 14.ledna 2017 pořádáme naší 1.letošní sportovní akci, kterou bude 12.ročník "Turnaje v halové kopané seniórů nad 45 let ". Turnaj se koná tradičně ve sportovní hale ZŠ Čapkova v Klatovech, loňské prvenství bude obhajovat SG Horažďovice.
    Na turnaj je opět přihlášený maximální počet družstev - 9, mezi nimi nebude chybět ani So Mochtín. Náš tým vždy patřil mezi přední týmy, ale loňský ročník se mu vůbec nepovedl. Snad to bude tentokráte lepší. V mužstvu mohou startovat muži nar. 1972 a starší, takže letos poprvé se v našem týmu představí další  nováček - Stano Jarabica (v loňském to byl Karel Tománek - r.1971).
    Turnaj je rozlosován do tří skupin, ve kterých se bude hrát systémem každý s každým, dle umístění pak budou hrát týmy opět ve třech skupinách o konečné pořadí.
 
Skupiny :
A - Mochtín, Žihobce, Dlažov,  B - Horažďovice, Vejce, 1.FC Sušice,  C - Tučňáci, ASPV Sušice, Luby

Sraz, prezentace v 8,30 hod., úvodní zápas Mochtín - Dlažov se hraje již v 9,05 hod., následuje Horažďovice - Vejce, Tučňáci - ASPV Sušice, Žihobce - Mochtín, 1.FC Sušice - Horažďovice, Luby - Tučňáci, Dlažov - Žihobce, Vejce - 1.FC Sušice, ASPV Sušice - Luby, atd.  -  předpokládané ukončení kolem 13,00 hod.

   Přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše senióry !!!