Druhé kolo mistrovských soutěží odehráli naši muži "A" i "B" na hřištích svých soupeřů v sobotu 20.8.2016. Domů se vrátili bez bodů, když "B" tým prohrál v Kašperských Horách těsně 0:1, "Áčko" se v Křimicích muselo smířit s porážkou 1:4.

..I.A třída mužů Sokol Křimice - Sokol Mochtín  4 : 1  (3:0). Domácím vyšel náramně začátek utkání, který prakticky rozhodl o celém utkání.  Již v 5.minutě otevřel skore jejich kanonýr Kovačič, o čtyři minuty později zvýšil Dytrt na 2:0 a další hrubku v naší obraně potrestal třetím golem znovu Kovačič v 17.minutě - Křimice vedly 3:0, bylo prakticky rozhodnuto. Mochtín se pak snažil s nepříjemným stavem něco udělat, ale v zakončení to byla mizerie. Po přestávce naši fotbalisté zatlačili svého soupeře do defenzivy, domácím hráčům viditelně chyběla kondice, ale našim hráčům chybělo štěstíčko v zakončení. Křimice spolehlivě hájily svůj náskok a v závěru utkání ho mohly ještě několikráte navýšit z brejků do naší otevřené obrany. V zakončení se jim již také moc nedařilo, zbytek vychytal náš golman Petr Rajtmajer. Kapituloval jen v 72.min., kdy domácí Škoda těžil z chybného odkopu našich hráčů a zvýši zblíska  na 4:0. Čestného úspěchu se dočkal Mochtín až v samotném závěru utkání, kdy Zb.Smolík zachytil nepřesnou rozehrávku domácích beků, prošel až před brankáře a skoroval, upravil stav na konečných 4:1. Rozhodčí Rubáš Jar., AR Duda Václav a Doksanský Tomáš, DS Rauch Pavel, ŽK 1:3, 80 diváků. Ztráta bodů mrzí, ale více mrzí ztráta J. Čeledy, který se nepříjemně zranil a v poločase musel střídat. Sestava Mochtína : Rajtmajer Petr, Staněk Pavel, Žiak Jan, Bejvl Jakub, Švátora Per, Šafránek Jan, Cihlář Jaroslav, Čeleda Jiří (46. Novák Zdeněk), Dolejš Jiří, Šlechta Karel (78. Strejc Stanislav), Smolík Zbyněk - branka : SMOLÍK Zbyněk  -  1

.. III.třída mužů  TJ Kašperské Hory - Sokol Mochtín "B"     1:0 (1:0). O proti minulému zápasu muselo za naši zálohu nastoupit v K.Horách 8 nových hráčů (!), kteří přišli pomoci v utkání, ve kterém byl domácí tým jasným favoritem. Mochtín začal dobře, měl v 15.min. i šanci na vedoucí gol (Matoušek hlavou), ale postupem času domácí hráči získávali převahu a měli i šance na skorování. Řadu jim jich vychytal náš golman Petr Kodeš, ve 39.min. ale byl bezmocný proti zakončení Studeného po vyšachování naší obrany. Tento gol nakonec rozhodl, K:Hory si připsaly všechny 3 body. Rozhodčí Kurc Lubomír, ŽK 0:1, 30 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Bláha Lukáš (76. Pavlík Jaroslav), Peleška Jiří, Podráský Jiří, Bejvl Milan, Tománek Karel, Sukovatý Ondřej, Kloupar Michal,  Peleška Petr, Matoušek Milan, Škoda Martin.

TRENINKY   mužů budou i nadále v úterý a pátek od 18,00 hod.

TRENINKY  žáků pak v úterý a čtvrtek od 18,00 hod.