Sychravá podzimní sobota 10.října 2015 přinesla našim fotbalistům 6 mistrovských bodů a to je nečekaný úspěch. Především se nečekala výhra našich mladších žáků v Plánici, ti mile překvapili, ale vyhráli zaslouženě. "B" tým mužů se tentokráte představil doma proti Bezděkovu. Konečně byl v kvalitní sestavě a svého soupeře přehrál jednoznačně 4:0 a v tabulce III.třídy se posunul se 17 body již na 5.příčku tabulky.

..OP ml. žáků Sokol Plánice - Sokol Mochtín  1:3 (1:1). Domácí byli favority a od 3.minuty vedli 1:0. O minutu později však srovnal na 1:1 náš Lukáš Velek, začínalo se znovu. Vyrovnaný souboj ale rozhodla lepší koncovka našeho týmu. Ve 49.min. dostal Mochtín do vedení 2:1 Daniel Plait, v poslední 60.min. se ještě trefil mladíček ze st.přípravky Vašek Bouček, 3 body putovaly do Mochtína ! Rozhodčí Pavel Marek ze Svéradic.

..III.třída mužů  Sokol Mochtín "B" - TJ Bezděkov  4:1 (0:0). Mokrý a kluzký terén dělal potíže hráčům obou týmů. Mochtín ale začal aktivněji, do 10.min. orazítkoval 2x břevno bezděkovské branky. Převahu měl náš tým celý první poločas, ale golově se naši hráči neprosadili. Hosté dobře kombinovali ve středu hřiště, kde byl stále jejich klíčovým rozehrávačem Luděk Hořejší (hrával i v Mochtíně ), ale do zakončení se dostaávali sporadicky. Kopali jen několik VPK ze slibných vzáleností, ale nic z nich nevytěžili. Náš tým, který se konečně slezl v solidní sestavě, včetně Luboše Kašpara, pokračoval v ofenzivě i po přestávce a zaslouženě se dočkal i potřebných branek k vítězství. Skore otevřel již ve 49.min. náš dorostenec Jiří Peleška, kterému přesně nahrával před branku jeho spoluhráč z dorostu Jar. Pretzelmayer. O šest minut později utekl svým strážcům po levé straně střídající Dan Kotlan a s přehledem zvyšuje na 2:0. Náš tým pokračuje v dobrém výkonu, v 64.min. zvyšuje na 3:0 Patrik Šveňha a v 78. uazvírá účet na 4:0 nekompromisní střelou pod břevno v 78.min. Jar. Pretzelmayer - další to dorostenec v pořadí. Hosté se sice snažili, ale naší solidně hrající obranu ničím nepřekvapili. Jen v 74.min. prověřili našeho golmana střelou z úhlu, ale ten střelu vytlačil konečky prstů na břevno a na rohový kop. Hrálo se slušně, bez karet,kvalitně zápas odřídil r. Mir. Šmrha z Nalžovských Hor. Sestava Mochtína byla konečně na úrovni, nechyběli v ní zkušení borci, ani naši mladíci - tým byl dobře poskládán. Kéž by se tak naše záloha scházela ve vícfe případech ! Sestava : Rajtmajer Pe., Křivánek Jos., Žiak M., Švátora Ji., Šveňha Pa., Kašpar L., Velek Tom., Reitmaier Mich., Nováček V. (46.Kotlan D.), Peleška Ji. (58. Řeřicha Tom.), Pretzelmayer Jar., branky : PELEŠKA jiří, KOTLAN Daniel, ŠVEŇHA Patrik, PRETZELMAYER Jaroslav - po 1

V NEDĚLI 11.10.2015

budou bojovat o mistrovské body ještě naši dorostenci a pak odpoledne v Krolovicích také naše áčko mužů.

.. od 10,00 hod. v Mochtíně - KS dorostu So Mochtín - So Nal. Hory

.. od 16,00 hod. v Kralovicích - I.A třída mužů TJ Kralovice - Sokol Mochtín

Budeme držet palce !!!