Své mistrovské zápasy si odehráli již naši ml. žáci a také muži "B". Hrálo se za příjemného počasí, více radosti měli hráči našeho "B" týmu mužů, kteří porazili v sobotu 12.9.2015, na svém hřišti v Mochtíně, Tatran V.Hydčice hladce 5:0. S těsnou porážkou se museli již v pátek 11.9. smířit naši ml. žáci v Lubech, kde vyhrála domácí záloha Startu těsně 5:4. Naš dorost měl tentokráte volno.

..OP ml. žáků Start Luby "B" - Sokol Mochtín "B"   5 : 4  (4:2). Naši kluci odehráli se soupeřem naprosto vyrovnanou partii, ale v zakončení byli pohotovější hráči domácího týmu. Rozhodly prakticky dvě slepené branky těsně před poločasem, kterými domácí odskočili na dvoubrankový náskok. Náš kanonýr Lukáš Rajtmajer dal 4 branky, ale na body to tentokráte nestačilo.

K dalšímu mistráku budou naši ml. žáci zajíždět již v úterý 15.9.2015, kdy odehrají svůj duel o body ve Volenicích (okr. Strakonice). Utkání tam bude začínat v 17,30 hod. - pokyny k dopravě + nominaci vydávají trenéři Kamil Rajtmajer a Daniel Vozka. 

..III.třída mužů Sokol Mochtín "B" - Tatran Velké Hydčice  5 : 0  (3:0). Prvních patnáct minut bylo oťukávacích. Naši hráči více drželi míč na svých kopačkách, pěkná, rychlá a přesná akce jim však vyšla až v 17.minutě, kterou golově zblíska zakončil Tomáš Dolejš - 1:0. Naši hráči pokračovali v dobrém výkonu a ve 26.min. zvýšili své vedení na 2:0. Byl to opět Tomáš Dolejš (vrátil se zpět do ČR po dlouhé služební i soukromé cestě v zahraničí), který se k zakončení dostal po pěkné kombinační akci. Soupeř se snažil, ale k žádnému kloudnému zakončení se nedostal. Co šlo na branku, v pohodě posbíral naš golman P.Rajtmajer. Ve 40.min. přišel dlouhý pas T. Řeřichy (17 roků) za beky na Tomáše Velka (16 let), ten šel sám na golmana hostí a nezaváhal - zvýšil na 3:0 pro Mochtín. Po přestávce ale náš tým nečekaně polevil. Nedařila se kombinace, docházelo ke zbytečným ztrátám míče a soupeř toho málem využil ke vstřelení golu. Jejich nejpovedenější střelu ve 48.min. ale náš golman bravurně vyrazil na rohový kop, udržel čisté konto. Hrál se otevřený fotbal, nepřesností ale bylo požehnaně na obou stranách. Golů se fanoušci ale přece jen dočkali. V 73. a 83. min. se prosadil dvakrát další náš dorostenec Jiří Peleška, upravil na konečných 5:0. Rozhodčí Vl. Habada, ŽK 2:0, slaboučká návštěva - do 40 fanoušků. Sestava : Rajtmajer Pe., Žiak M., Pavlík Jar., Švátora Ji., Dolejš T., Kotlan D., Šveňha P., Pretzelmayer Jar., Velek T., Řeřicha T., Peleška Ji. - branky : PELEŠKA Jiří - 2, DOLEJ Š Tomáš - 2, VELEK Tomáš - 1

Zde připomínám, že další utkání III.třídy mužů odehraje naše BÉČKO v sobotu 19.9.2015 ve Švihově  a to již od 16,00 hodin.  Počítejte s tím - děkuji !

V NEDĚLI 13.9.2015

budeme fandit našemu "A" týmu mužů, který zajíždí k dalšímu těžkému utkání I.A třídy do Plzně. Již od 15,00 hod. se tam střetne s Košutkou Plzeň !