Sobotní turnaj mužů - memoriál J.Vlasáka v Měcholupech, vyhrál náš "B" tým Sokola Mochtín, který vyhrál svoji skupinu "A" a ve finále pak na penalty zdolal SK Klášter.

Se sestavou byly tradičně problémy, protože řada hráčů je na dovolených a pod., ti, kteří však v Měcholupech za Mochtín nastoupili, odvedli dobrou práci, patří jim za vzornou reprezentaci našeho klubu pochvala !

1. zápas So Měcholupy "B" - So Mochtín "B"  0:0, když naše mužstvo začínalo v devíti, pak bylo postupně doplněno o další hráče, keří dorazili později. Náš tým měl více ze hry  i šance, ale gol se mu nepodařilo vstřelit.

2. zápas SK Bolešiny - So Mochtín "B"  0:2 (0:1). Favoritem byly Bolešiny, ale náš tým soupeře překvapil dobrým, kolektivním výkonem. Úvodní branku vsítil Josef Rašek, ve druhé části hry zvýšil na 2:0 Kryštof Pavlík, bylo rozhodnuto.

Mochtín "B" tak vyhrál svoji sk."A" - postoupil do finále, 2. skončily Bolešiny, 3. Měcholupy "B". 

Skupina "B" byla vyrovnaná, všechny tři týmy měly po 3 bodech a tak rozhodovalo o pořadí skore. To měl nejlepší Klášter (3:2), 2.byly Měcholupy (2:2), 3. pak loňský vítěz - Keramika Chlumčany (1:2).

Zápasy o konečné pořadí :

o 5.-6.místo Měcholupy B - Chlumčany  0:1

o 3.-4.místo Měcholupy A - Bolešiny  1:1, na pok. kopy 4:3

Finále o 1.místo   Sokol Mochtín "B" - SK Klášter  1:1 (1:0), na pok. kopy 4:2  !!!

Zápas byl ze strany soupeře hodně tvrdý, naši kluci byli dlouhým, hnedle 4 hodinovým čekáním (!)na finále hodně unaveni, ale vedli brankou Kryštofa Pavlíka. Soupeř ve II.poločase srovnal, ale další gol již nikdo nepřidal a tak musela o vítězi turnaje (tak jako v loňském roce) rozhodnout závěrečná střelba pokutových kopů ! Tentokráte ji naši kluci zvládli na jedničku - turnaj zaslouženě vyhráli !

Penaltu v závěrečném rozstřelu za Mochtín proměnili Jakub Rubáš, Jan Žiak, Jaroslav Pretzelmayer a Kryštof Pavlík, 5. Milan Žiak již kopat p.kop nemusel, protože bylo rozhodnuto. Soupeř totiž 1x trefil břevno a další penaltu mu chytil náš golman Petr Kodeš !

So Mochtín "B" hrál v sestavě : Petr Kodeš, Jan Žiak, Petr Kubala, Jiří Peleška, Radovan Madera, Jakub Rubáš, Milan Žiak, Daniel Kotlan, Jaroslav Pretzelmayer, Josef Rašek, Kuželík, - střídali : Kryštof Pavlík, Jaroslav Pavlík, Tomáš Velek, Petr Peleška z toho jen dva zápasy odehráli R.Madera, K.Pavlík, T.Velek a Kuželík)

Konečné pořadí turnaje : 1. Sokol Mochtín "B", 2. SK Klášter, 3. TJ Měcholupy "A", 4. SK Bolešiny, 5. Keramika Chlumčany, 6. TJ Měcholupy "B".

Rozhodčí : Josef Javorský, Lubomír Kurc a Zdeněk Říha, přihlíželo hodně přes 100 diváků

V NEDĚLI 26.7.2015

se hraje v Mochtíně od 17,00 hod. přípravné utkání mužů "A" Sokol Mochtín - Tatran Dlouhá Ves.

Přijďte se podívat  !!!