První dubnový týden 2015 přináší Aprílové počasí, které fotbalu vůbec nepřeje. Silný vítr, déšť i sněhové přeháňky v průběhu týdne již zrušily některé treninky, byl zrušen (odložen) i páteční 1. jarní mistrák ml. žáků (3.4.) Mochtín - Strážov. Ten byl odložen na stř. 15.4.2015, ale víkendové zápasy 4. a 5.dubna 2015 mládeže i dospělých zrušeny nejsou - hrát by se mělo (nerozhodne-li na místě, těsně před zápasem, delegovaný rozhodčí). Takže, naše týmy dorostu, mužů "B" i mužů "A" musí být na plánované mistráky na 100% připraveny !

    Doma v Mochtíně se v sobotu představí náš "B" tým mužů v derby proti "B" týmu Startu Luby, kterému má oplácet těsnou porážku z podzimu 2014, v neděli pak zajíždí naši dorostenci do Holýšova (zač. ve 14,00 hod.) a áčko mužů do Chlumčan.

SOBOTA 4.5.2015

.. od 16,30 hod. v Mochtíně - OP mužů Sokol Mochtín "B" - Start Luby "B". Naše záloha přivezla v minulém kole nečekané dva body z Janovic, bodovala však doma i záloha Lub, která si hladce poradila s "B" týmem SK Klatovy. Tradiční derby bývá vždy otevřené, věříme však, že naši fotbalisté odvedou poctivý výkon a o body se "poperou". Nominace hráčů bude po zítřejším - pátečním treninku, který v Mochtíně začíná v 18,00 hod., kdo se nebude moci sobotního zápasu zúčastnit, dá to na 100% včas (nejpozději v pátek 3.4. do 18,00 hod.)na vědomí !!!  Děkuji

NEDĚLE 5.4.2015

.. od 14,00 hod. v Holýšově - KS dorostu FK Holýšov - Sokol Mochtín. K utkání jedou naši dorostenci auty, pokyny k dopravě obdrží naši hráči i doprovod od trenéra Jar. Pavlíka.

.. od 16,30 hod. v Chlumčanech - I.B třída mužů Keramika Chlumčany - Sokol Mochtín. Před rokem hráli oba soupeři spolu ještě v I.A třídě, ale oba sestoupili. Takže se nyní opět setkávají v I.B třídě a snaží se o co nejlepší umístění v tabulce. V té je zatím na tom lépe Mochtín, ale Keramika je doma vždy nebezpečným soupeřem. Navíc, má Mochtínu co oplácet, protože na podzim 2015 v Mochtíně prohrála.       K zápasu se jede auty, společný odjez z Mochtína bude ve 14,50 hod., z Klatov od pošty pak v 15,00 hod.. Nominace hráčů bude upřesněna po pátečním treninku (3.4.), který začíná v Mochtíně v 18,00 hodin.

    Na uvedené zápasy zveme všechny naše příznivce, všem navíc přejeme krásné Velikonoce a bohatou pomlázku !