Hned v 1.kole Poháru PKFS mužů "vyfasoval" náš "A" tým soupeře nejtěžšího, který byl v losovacím osudí - Slavoj Koloveč.

   Hosté z Kolovče vyhráli 2x zasebou poslední dva ročníky Krajského přeboru mužů Plzeňského kraje, ale do divize nepostoupili - nechtěli. Zkušenosti ale z divize mají, protože tam před tím odehráli dvě úspěšné sezony. Ví ale moc dobře, že to je finančně hodně náročná soutěž a proto se rozhodli tak, jak se rozhodli - hrát jen krajský přebor. A v tom si opět vedou výborně, zatím jsou po podzimu 2014 na 2.místě, těsně za týmem ZČE Plzeń.

Sokol Mochtín je pořadatelem zápasu Sokol Mochtín - Slavoj Koloveč a aby zajistil regulérní podmínky k sehrání tohoto duelu, zajistili jsme proto hřiště ve Velkých Hydčicích, na kterém je záruka, že se odehraje za každého počasí.

Zápas bude odehrán v sobotu 14.2.2015 od 14,00 hodin ve Velkých Hydčicích, odřídit ho má rozhodčí Marek Mazanec (dle delegace PKFS).

K utkání pojedeme auty, společný odjezd z Mochtína od hřiště bude ve 12,30 hodin (sraz do 12,25 hod.), nominace  hráčů bude provedena po pátečním treninku (13.2.), který začíná v Mochtíně v 18,00 hod. (jako vždy, vezměte s sebou obuv na umělku i na treninkové, travnaté hřiště) !

Na uvedeném treninku (v pátek 13.2.) bychom rádi již konečně viděli i řadu dalších hráčů a to hlavně z "B" týmu mužů, kteří se zatím ještě pořádně do zimní přípravy vůbec nezapojili !!!  A to je za chvíli čekají již přípravné zápasy !