V úterý 12.8.2014 odehráli naši fotbalisté přípravný zápas se Sokolem Postřekov, který hraje skupinu "A" I.B třídy. Hrálo se na hřišti v Mochtíně a i když hrál Mochtín v silně kombinované sestavě, svého soupeře porazil 3:1.

.. Sokol Mochtín - Sokol Postřekov  3:1 (1:1).  Na plánovaný přípravný zápas, se bohužel, omluvilo spoustu hráčů a to z různých důvodů a tak trenér Toman měl k dispozici jen torzo áčka, zbytek byl doplněn dorostenci narychlo sehnaných. Přesto Mochtínský tým odehrál se soupeřem velice dobrou partii, nakonec se radoval i z vítězství. Škoda jen, že se již v 10.min. smolně zranil Milan Žiak, který musel rychle na úrazovku do Klatov, kde mu našli na rentgenu poškození holení kosti, která mu vystavuje STOPKU na delší dobu. Úvod zápasu patřil Mochtínu, který se již v 5.minutě ujal vedení brankou Ji.Dolejše, který těžil z centru P.Švátory a nedorozumění hostující obrany a golmana. Mochtín byl nečekaně lepší, ale soupeř se zlepšoval a ve 27.min.srovnal na 1:1 Jiří Závodný. Ve druhém poločase  padaly branky již jen do sítě Postřekova, když se do listiny střelců zapsal v 62.min. svým druhým golem Jiří Dolejš a v 79.min. pak i Jan Žiak. Rozhodčí ing. Jiří Dolejš starší, hrálo se slušně za příjemného počasí.

TRENINK mužů, původně plánovaný na středu 13.8.2014 se ruší, přijďte však v hojném počtu na ten páteční (15.8.), který začíná v 18,30 hodin !

Po něm bude provedena nominace hráčů na sobotní mistrák béčka mužů So Mochtín ve  V.Boru(16.8. od 17,00 hod.)

i na nedělní přípravný zápas(17.8.) mužů Mochtín "A" - SK Kdyně 1920, u kterého se mění začátek a to na 14,00 hodin !!! 

Kdo se nemůže zúčastnit uvedených zápasů, včas (nejpozději v pátek odpoledne) se řádně omluví (!!!), abychom mohli zajistit řádnou nominaci. Můžete volat, či poslat SMS na 605 357370 (K.Šot), popř. trenérovi Ji.Tomanovi.  Děkuji