Chceš si zazávodit v Mochtíně, nebo pak i v Sušici na tartanu ? Tak máš jedinečnou příležitost.

Již ve čtvrtek 8.května 2014 (je svátek) - volno) proběhne v Mochtíně tradiční akce - 42.ročník Mochtínského přespolního běhu !  Propozice tohoto nejstaršího přespoláku okresu Klatovy jsou též na našem webu (vpravo - červeně), v nich najdete veškeré informace .

Pro ty, kdo si je nechce otevřít, tak jen stručně to nejdůležitějši :  přihlášky a prezentace závodníků je v den konání běhu přímo na místě u kabin ve Sportovním areálu v Mochtíně a to od 9,00 do 9,45 hodin. Samotné závody proběhnou po slavnostním zahájení, těsně po 10,00 hodině,

Startují všechny kategorie od dětí od 5 let (ale mohou se zúčastnit i mladší) až po veterány, tratě jsou délkou úměrné věku startujících a to od 110 metrů od nejmenších až po 4 km, které poběží dorost, muži, ženy i vetráni.

Pro všechny účastníky je připraven pamětní diplom, pro děcka navíc sladká odměna. Pro nejlepší tři v každé kategorii pak medaile a zajímavé ceny. 

Předpokládám, že účast ašich sportovců TJ Sokol Mochtín bude co největší, pro mládežníky by to měla být součást jejich celoroční sportovní přípravy, Srdečně zveme i další širokou sportovní rodinu k nám do Mochtína na tradiční běh !

V pondělí 12.5.2014 se uskuteční v Sušici tradiční akce ASPV v atletickém víceboji žactva a dorostu . Náš odbor Sport pro všechny TJ Sokol Mochtín tam jezdí každým rokem a naši kluci a děvčata si tam vždy vedou velmi dobře, často vozí domů medaile, někteří se pak kvalifikují i na krajské kolo, které pak následně proběhne v Nýřanech.

Jedná se o závody pro začínající mladé sportovce, kteří si chtějí vyzkoušet své umění ve víceboji. Jedná se o sprint, skok daleký, hod míčkem a běh. Body z jednotlivých disciplin se sčítají, kdo jich má nejvíce, ten vítězí !

Kdo má zájem s námi do Sušice 12.5.2014 jet, musí se co nejrychleji u mne (Karel Šot - 605 357370, nebo e.mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) přihlásit s tím, že potřebuji znát jméno a příjmení, datum narození a bydliště, popř. tel.spojení na rodiče. Přihlášení ale musí být nejpozději do pátku 9.5.2014, protože hned ten den večer musím zaslat do Sušice písemnou přihlášku !

Do Sušice 12.5. pak pojedeme auty (rodičů), řidiči, který bude ochotten a schopen vzít alespoň 3 závodníky, přispějeme následně na benzin a to 3,- Kč na 1 km.  Ozvěte se mi prosím řidiči, kteří jsou ochotni jet !! Společný odjezd z Mochtína by byl v uvedený den ve 14,45 hodin., v Sušici je prezentace závodníků od 15,00 do 15,45 hodin ! Předpokládaná konec závodů by měl být kolem 19,00 - 19,30 hod.

Kluci a děvčata, kteří chodí do školy v Mochtíně, se přihlásí u Evy Kohoutové, která mi následně předá písemný seznam zájemců i s dalšími informacemi.