I první květnový víkend 2014 bude bohatý na fotbalové zápasy. Několik našich týmů vyjíždí ven, na hřiště svých soupeřů, doma se již v pátek 2.5. představí naši ml. žáci proti Tatranu Dl.Ves, v sobotu odpoledne čeká naše muže "B" hodně těžký a důležitý zápas o 2.postupové místo s Tatranem V.Hydčice, v neděli dopoledne pak naši dorostenci přivítají doma Stod, který nebude též lehkým soupeřem.    Přijďte se podívat !!!

PÁTEK 2.5.2014

.. od 17,00 hod. v Mochtíně - OP ml. žáků Sokol Mochtín - Tatran Dlouhá Ves

SOBOTA 3.5.2014

..od 10,00 hod. v Nepomuku - turnaj mladších přípravek i za účasti Sokola Mochtín

.. od 17,00 hod. v Mochtíně - III. třída mužů Sokol Mochtín "B" - Tatran Velké Hydčice, sraz hráčů v 16,00 hod., předpokládáme stejnou sestavu jako minulý týden v Měcholupech, další upřesnění může být po pátečním treninku. Případnou neúčast je nutné obratem nahlásit !!! Děkuji

NEDĚLE 4.5.2014

.. od 10,00 hod. v Mochtíně - KS dorostu Sokol Mochtín - Slavoj Stod

.. od 10,00 hod. ve Strážově - OP st. žáků SK Kovodružstvo Strážov - Sokol Mochtín

.. od 15,00 hod. v H.Týně - I.A třída mužů Dynamo Horšovský Týn - Sokol Mochtín. K zápasu se jede auty, společný odjezd z Mochtína bude ve 13,05, z Klatov od pošty pak ve 13,15 hod., nominace bude provedena po pátečním treninku večer, kdy jí sem dodatečně dopíši. Zde je : Rajtmajer, Staněk, Švátora, Babka, Flodr, Dolejš Ji., Cihlář, Schejbal, Zahradník, Žiak J., Plánička, Šťastný, Dolejš T. (?), Kašpar (?) - hráči s otazníkem dají ještě vědět, zda budou moci, aby se dala včas zajistit náhrada - děkuji ! 

Srdečně zveme na všechny zápasy i naše fanoušky - přijďte povzbudit naše fotbalisty !!!