Kolotoč fotbalových zápasů pokračuje dalším mistrovským kolem. Jediným týmem, který bude mít tentokráte volno, budoz naši starší žáci. Doma se svým fanouškům představí v neděli 27.dubna jen naši muži "A", kteří se v důležitém duelu o záchranu v I.A třídě utkají s Keramikou Chlumčany. Ta se také zachraňuje, takže to bude boj prakticky o šest bodů !

Všechny naše ostatní týmy pojedou tentokráte na hřiště svých soupeřů a nebudou to mít vůbec jednoduché. Soupeři to budou kvalitní.

V sobotu 26.4.2014

..od 10,00 hod. v Horšovském Týně - utkání KS dorostu Dynamo H.Týn - Sokol Mochtín

..od 14,30 hod. v Bolešinech - utkání OP ml. žáků SK Bolešiny - Sokol Mochtín

.. od 17,00 hod. v Měcholupech - utkání III. třídy mužů TJ Měcholupy - Sokol Mochtín "B". Souboj prvního s druhým týmem tabulky, ve kterém jsou favority domácí fotbalisté, za které nastupují i naši dva fotbalisté (na hostování v Měcholupech do 30.6.2014) Jiří Švátora a Zdeněk Novák, trenérem mužstva je navíc další Mochtíňák - Vladimír Kudláček.  Nominace bude podobná jako na minulý zápas, domluvíme se v pátek na treninku, který začíná v 18,00 hod. Případnou neúčast volejte  obratem na 605 357370 - děkuji ! Odjezd k utkání je z Mochtína v 15,35 hod., z Klatov od pošty pak v 15,45 hodin (společně auty).

V neděli 27.4.2014

.. od 10,00 hod. v Horažďovicích - turnaj mladších přípravek za účasti též dr. Sokola Mochtín

.. od 17,00 hod. v Mochtíně - utkání I.A třídy mužů Sokol Mochtín - Keramika Chlumčany. Strašně moc důležitý zápas pro oba týmy. Naši fotbalisté v něm jistě udělají vše proto, aby bodovali naplno a potvrdili, že do I.A třídy patří. Budou potřebovat i podporu Vás - fanoušků. Přijďte se podívat, přijďte je povzbudit ! Nominace bude provedena po pátečním treninku, dopíši ji sem ale až v sobotu dopoledne, až se vrátím z návštěvy. Zde je : Rajtmajer, Žiak J., Cihlář, Staněk, Švátora P., Babka, Flodr, Šťastný, Zahradník, Dolejš Ji., Plánička,, Schejbal, Jarabica - + další nom. po sobotním zápase "B" mužů

Na uvedená utkání srdečně zveme všechny naše příznivce !!!