A je tady další mistrovské kolo. O prvním dubnovém víkendu hraje doma v Mochtíně jen naše ÁČKO mužů, které v neděli 6.4.2014 hostí od 16,30 hodin TJ Zruč.

Za svými soupeři naopak jede náš "B" tým mužů (v sobotu 5.4.) do Kašperských Hor a také naši dorostenci, kteří odehrají svůj okresní derby zápas Krajské soutěže v neděli 6.4. od 10,00 hodin v Nýrsku. Budeme držet všem palce.

SOBOTA 5.4.2014

.. III. třída mužů - TJ Kašperské Hory - TJ Sokol Mochtín "B" - začátek v 16,30 hod.. K utkání se jede auty, společný odjezd z Mochtína bude ve 14,45 hodin, nominace bude podobná jako na minulý zápas, případné omluvy je nutné oznámit obratem , aby se dala zařídit hráčská náhrada.

NEDĚLE 6.4.2014

.. KS dorostu - SKP OKula Nýrsko  -  TJ Sokol Mochtín se začátkem v 10,00 hod. K derby se jede tradičně auty, pokyny vydává trenér Jar. Pavlík

.. I.A třída mužů  -  TJ Sokol Mochtín - TJ Zruč se začátkem v 16,30 hod.. Náš tým bude chtít zabodovat a odčinit smolnou jednobrankovou porážku z Černic. Soupeř je ale kvalitní a tak budou naši fotbalisté  potřebovat nejen trochu sportovního štěstí, ale i podporu našich fanoušků, které na utkání srdečně zveme ! Nominace hráčů bude zde uvedena večer v pátek 4.4. po treninku, zde je : Rajtmajer, Staněk, Cihlář, Švátora P., Kul, Dolejš Ji. a Tom., Flodr, Smolík, Šťastný, Schejbal, Plánička, Gajdušek, M.Žiak, ? Reitmaier ,, popř. doplníme po sobotním zápase "B" mužů. POZOR (!) - sraz hráčů před utkáním je již v 15,00 hodin  !!!

       ..srdečně zveme na všechny uvedené zápasy našich týmů fanoušky Mochtína i širokou sportovní veřejnost !!! Přijďte se podívat, přijďte fandit.