Posledním soupeřem mužů Sokola Mochtín ve skupině "B" zimního turnaje "O pohár starosty města Sušice 2014" je Okula Nýrsko.

Utkání O.Nýrsko - So Mochtín se hraje na hřišti s umělou trávou v Sušici v sobotu 8.2.2014 od 13,00 hodin.  Naši fotbalisté pojedou k utkání tradičně auty, společný odjezd z Mochtína od hřiště je v 11,30 hodin.

Po dnešním, pátečním treninku byla stanovena tato nominace hráčů : Rajtmajer, Cihlář, Švátora P., Dolejš Ji. a T., Špindler, Babka, Flodr, Kul, Schejbal, Plánička, Gajdušek, Smolík, Burian.

Samotné utkání Nýrsko - Mochtín hodně napoví o dvou postupujících do finalové skupiny tohoto zimního turnaje. Mochtín svoji sk.B vede s plným počtem 6 bodů a skorem 5:1 a postup by mu neměl uniknout. Nýrsko má body 3 (2:5), stejně jako třetí Strážov(5:3), 4.Luby jsou zatím bez bodů, ale hrají v neděli 9.2. v Sušici od 15,00 hod. se Strážovem. Jen připomínám, že o pořadí ve skupině rozhoduje : 1.počet bodů, celkové skore, 3. větší počet vstřelených branek, 4.vzájemné utkání, 5.los. Do finalové skupiny postupují dva nejlepší celky ze sk. A i B, vzájemný zápas soupeřů ze skupiny se bude do konečného pořadí započítávat.

Ve sk.A hrají : Sušice, Horažďovice, Klatovy, Nepomuk - i zde jsou šance otevřené pro všechna mužstva - pokračování turnaje je plánováno na SO 15.2., další pak na NE 23.2.2014

... budeme našim fotbalistům držet palce, aby se nikdo nezranil a aby se mu dařilo i v další části zimní pžřípravy !