Po vynikajícím úspěchu našeho Jiřího Dolejše v ultra těžkém závodě "1000 MILES Adventure  2020", o kterém psal Klatovský deník, si nyní můžete přečíst na stránkách tohoto okesního tisku další rozhovor s výborným sportovcem naší TJ Sokol Mochtín a to s Václavem Andělem !

    Václav Anděl bydlí v Kocourově a do Školičky sportu, která funguje u oddílu Rekreačního sportu naší TJ, přivedl v září minulého roku 2020 i dcerku Emmu. Ta je mimochodem nejmladší členkou naší TJ - koncem května jí budou teprve 4 roky a je šikovná po rodičích. Určitě o ní též ještě někdy uslyšíme !

    Václav je všestranným sportovcem, naší TJ Sokol Mochtín reprezentuje úspěšně především (tak jako Tomáš Dolejš) na běžeckých závodech.

     Nedávno se stal celkovým vítězem seriálu 3 jarních virtuálních běhů (Okolo Klatov, Běh pod Borem a Tajanov - Svrčovec a zpět) a to zaujalo sportovního redaktora Klatovského a Plzeňského deníku natolik, že s ním udělal obsáhlý rozhovor.

   Přečtěte si ho. Je vlevo v dokumentech zde na našem webu pod názvem Václav Anděl

Vaškovi za vzornou reprezentaci naší TJ i Obce Mochtín děkujeme, přejeme mu pevné zdraví a hodně zdaru v jeho sportovní kariéře !